Geleceğinize Açılan Kapı...
Menu
Menu
Tüm Sorularınız İçin
Tüm Sorularınız İçin
Osmaniye Korkut
Ata
Bize Ulaşın
Telefon +90 000 000 00 00
Bizimle İletişime Geçin! Biz Sizi En Kısa Süre İçerisinde Arayalım.
Tüm Sroularınız İçin
Tüm Sroularınız İçin
Talep Formu
Bize Ulaşın
Telefon 0462 334 05 50
Bizimle İletişime Geçin! Biz Sizi En Kısa Süre İçerisinde Arayalım.
Müdürün Mesajı



Dr. Öğr.Üyesi Selim Serhan YILDIZ
Düziçi Meslek Yüksekokulu
+90 328 876 04 19-5400
+90 328 876 04 19
serhan@osmaniye.edu.tr
serhan@korkutata.edu.tr

 



Sevgili Öğrencilerimiz,

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Düziçi Meslek Yüksekokulu olarak, eğitim hayatınızın en önemli basamağı olan üniversite yaşamınızı nitelikli bir şekilde sürdürebilmeniz ve gelecekteki hedeflerinize en iyi şekilde ulaşabilmeniz için üstlendiğimiz sorumluluğun farkında ve bilincindeyiz. Üniversitemiz mesleki ve akademik alanda yetkin ve nitelikli bireyler yetiştirmeyi amaçlamakta ve bu doğrultuda hem okulumuzun yer aldığı bölgeye hem de ülkemizdeki istihdam alanlarına katkı sunmayı hedeflemekteyiz.

Meslek Yüksekokulumuz bünyesinde;

Bilişim Güvenliği Teknolojisi 

Özel Güvenlik ve Koruma

Sosyal Güvenlik

Raylı Sistemler İşletmeciliği

Raylı Sistemler Makine Teknolojisi

- Toptan ve Perakende Satış  

 programları bulunmakta olup, alanında uzman akademik kadromuz ile birlikte yetkin bireyler yetiştirmeyi amaçlamaktayız.  Bu doğrultuda da Bilişim Güvenliği Teknolojisi Programı kapsamında; bilgi teknolojileri, bilgi güvenliği, bilgisayar programcılığı alanlarında ağırlıklı olmak üzere birçok alanda faaliyet gösteren meslek elemanları yetiştirmeyi hedeflemekteyiz. Özel Güvenlik ve Koruma Programı kapsamında ise yasa ve yönetmelikler konusunda donanımlı, güvenlik sektörünün teknolojik gelişimine ayak uydurabilecek, topluma güvenlik alanında kaliteli hizmet sunabilecek, akademik seviyede eğitimli personeller yetiştirmeyi amaçlamaktayız. Sosyal Güvenlik Programımızın temel hedefleri de güncel mevzuatı yakından izleyen, hukuki sorumluklarının farkında olan, temel düzeyde idarecilik bilgi ve becerisine sahip mezunlar yetiştirmektir. Raylı Sistemler İşletmeciliği ve Raylı Sistemler Makine Teknolojisi Programları kapsamında ise demiryolu ulaşımında görev alacak, sorumluluk sahibi, görev bilinci yüksek, insan gücü yetiştirilmesini amaçlamaktayız.

Üniversite teorik bilginin sunulduğu bir ortam olmasının yanı sıra aynı zamanda öğrencilerimizin sosyal anlamda da kendilerini geliştirebileceği ve günümüzde gelişen teknolojik değişimleri takip ederek, çok yönlü düşünebilme ve kendi potansiyellerini keşfedebilecekleri bir alan sunmaktadır. Bu doğrultuda da yenilikçi, gelişen ve her alanda öğrencisine destek olan Düziçi Meslek Yüksekokulumuzun temel amacı, ülkemizde yer alan diğer Meslek Yüksekokullarının ilgili programları arasında tercih edilen, eğitim ve öğretim için gerekli olan tüm donanımı ile örnek gösterilen bir yüksekokul olmaktır. Bu amaçla çalışan okulumuz bünyesindeki tüm personelimize teşekkür ediyor, bütün öğrencilerimize hem eğitim hem de çalışma yaşamlarında başarılar diliyorum.

En içten sevgilerimle. 

 

 

22 Eylül 2023
İletişim
OKÜ Düziçi Meslek Yüksekokulu İrfanlı Mahallesi 80600 Düziçi / Osmaniye
03288271000 Dahili: 5415 - 5402 - 5411 / 03288271043
duzicimyo@osmaniye.edu.tr