Sosyal ve Kültürel Etkinlikler Komisyonu Çeşitli Etkinlikler İçin Toplantı Gerçekleştirdi
- Üniversitemiz
- Haberler
- Sosyal ve Kültürel Etkinlikler Komisyonu Çeşit...
Ekleme Tarihi :04.12.2025 16:11
Görüntüleme Sayısı :7
Bölümümüz Sosyal ve Kültürel Etkinlikler Komisyonu, 4 Aralık 2025 tarihinde gerçekleştirdiği toplantıda; bir önceki gündem maddeleri arasında yer alan 18 Aralık Sağlık Yöneticileri Günü kapsamında bir webinar düzenlenmesini karara bağlamış, bu özel gün vesilesiyle 16 Aralık’ta Arpacı Tesisleri’nde bir akademisyen-öğrenci buluşması organize edilmesini ve süreçle ilgili Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ile görüşme gerçekleştirilmesini planlamıştır. Toplantıda ayrıca; sınıf temsilcileri, mentorlar, TÜBİTAK 2209 proje ekibi ve sosyal organizasyon grubu paydaşlığında çeşitli etkinlikler programlanmış olup, öğrencilere yönelik yapılması öngörülen günübirlik teknik gezi hususunda komisyon üyelerinin görüş ve önerileri değerlendirilmiştir.
Lisans
Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS) Bologna Bilgi Sistemi Akademik Takvim Uyum Programı Akademik Görüşme Gün ve Saatleri Akademik Danışmanlar Ders Programı Öğretim Elemanı Haftalık Ders Programı Ders Listesi Ders İçerikleri Sınav Takvimi Staj-UygulamaLisans
Çift Anadal Programı (ÇAP) Yan Dal Programı Burs ve Kredi Yatay ve Dikey Geçiş Kısmi Zamanlı Öğrenci Öğrenci Kulüpleri Öğrenci Konseyi Öğrenci Memnuniyet Anketi Akran Uyum Programı Mezun Bilgi Sistemi ve Mezun GörüşleriKalite
Kalite ve Akreditasyon Komisyonu Kalite Politikası Akreditasyon (SABAK) Akredite Program Listesi Organizasyon Şeması Paydaşlarımız Formlar/Dilekçeler Stratejik Plan Sağlık Yönetimi Bölümü Stratejik Planı Öz Değerlendirme Kalite El Kitabı Yönetmelikler Yönergeler İçerik/Belge BankasıKalite
Anketler Anket RaporlarıAraştırma
Araştırma Politikası Bilimsel Yayınlar Ulusal Projeler Uluslararası Projeler ÖdüllerToplumsal Katkı
Toplumsal Katkı Politikası Toplumsal Katkı
Sitemizde, 6698 sayılı kanun kapsamında kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Çerezler hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.
