Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü |
Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü’nün amacı, turizm sektörü ile ilgili teorik olarak edindiği bilgileri kullanabilme ve analiz edebilme yeteneği ile donatılmış, turizm işletmelerinin orta ve üst yönetim kademelerinde çalışabilecek, etik değerlere önem veren, sektördeki ve dünyadaki gelişmeleri takip edip yorumlayabilen, özgüvenli bireyler yetiştirmektir. |
Çalışma Alanları |
Programımızdan mezun olan öğrenciler bilgi, beceri, tecrübe ve yabancı dillerinin seviyesine uygun olarak otellerde, önbüro, yiyecek içecek, mutfak, kat hizmetleri, muhasebe, pazarlama ve satış, insan kaynakları gibi departmanlarda; seyahat acentalarında, kongre ve fuar merkezlerinde ve turizm sektöründe mal/hizmet üreten diğer firmalar ile ilgili kamu kurum ve kuruluşlarda istihdam edilirler. |
Dikey Geçiş Sınavı İle Lisans Tamamlama |
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Turizm İşletmeciliği Konaklama ve Turizm İşletmeciliği Turizm ve Otel İşletmeciliği Yiyecek ve İçecek İşletmeciliği
|
Görüntülenme Sayısı: 258