Fakültemizde Star Akreditasyon Süreci ve YÖKAK KAP Hazırlıkları Kapsamında Toplantı Gerçekleştirildi
- Üniversitemiz
- Haberler
- Fakültemizde Star Akreditasyon Süreci ve YÖKAK ...
Ekleme Tarihi :14.10.2025 10:13
Görüntüleme Sayısı :79
Fakültemiz Dekanlığında, bölüm başkanlarının katılımıyla STAR Akreditasyon Süreci ve YÖKAK Kurumsal Akreditasyon Programı (KAP) hazırlıkları kapsamında bir farkındalık ve bilgilendirme toplantısı düzenlendi.
Toplantıda, fakültemizin kalite güvencesi çalışmaları, akreditasyon sürecine yönelik yol haritası ve önümüzdeki döneme ilişkin faaliyet planları ele alındı. Ayrıca, her bölümün sürece katkı sağlayacağı hazırlık ve raporlama çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.
Dekanlık yönetimi, fakülte genelinde kalite kültürünü güçlendirmek ve akreditasyon sürecine etkin katılım sağlamak amacıyla bilgilendirme toplantılarının devam edeceğini belirtti.
Öğrenci
Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS) Akademik Danışmanlık Akademik Takvim Uyum Programı Burslar ve Krediler Ders Listeleri, Kredilendirme ve İçerikler Yatay ve Dikey Geçiş Çift Anadal Programları (ÇAP) Yan Dal ProgramlarıÖğrenci
Kısmi Zamanlı Öğrenci Lisans Ders Programları Lisansüstü Ders Programları Öğrenci Konseyi Öğrenci Kulüpleri Staj-Uygulama Öğrenci Memnuniyet Anketi Mezun Bilgi Sistemi ve Mezun GörüşleriKalite
Kalite Komisyonu Kalite Politikası Akreditasyon (STAR) Akredite Program Listesi Organizasyon Şeması Paydaşlarımız Formlar / Dilekçeler Stratejik Plan Öz Değerlendirme Kalite El Kitabı Yönetmelikler YönergelerKalite
İş Akış Şeması İç Kontrol Hassas Görevler Riskler Birim Görev Tanımları Personel Görev Tanımları Süreç Kartları Hizmet Envanteri Kamu Hizmet Standartları İş Sağlığı Güvenliği İç Yönergesi Acil Durum Eylem PlanıAraştırma
Araştırma Politikası Bilimsel Yayınlar Ulusal Projeler Uluslararası Projeler ÖdüllerToplumsal Katkı
Toplumsal Katkı Politikası Toplumsal Katkı
Sitemizde, 6698 sayılı kanun kapsamında kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Çerezler hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.
