
Kalite Koordinatörlüğü Birimince Fakültemizde Akreditasyon Sürecine Yönelik Durum Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi
- Üniversitemiz
- Haberler
- Kalite Koordinatörlüğü Birimince Fakültemizde...

Ekleme Tarihi :16.09.2025 16:18
Güncelleme Tarihi: 16.09.2025 13:27
Görüntüleme Sayısı :55
Üniversitemiz Kalite Koordinatörlüğü tarafından fakültemizde akreditasyon çalışmaları kapsamında durum değerlendirmesi toplantısı yapıldı.
Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet CİHANGİR başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Oğuzhan ÇOLAKKADIOĞLU, Dekanımız Prof. Dr. M. Burhanettin COŞKUN ile fakültemiz bölümlerinin Akreditasyon Hazırlık Komisyonlarında görevli akademisyenler katıldı.
Toplantıda, fakültemiz bölümlerinin akreditasyon sürecinde kaydettiği ilerlemeler ele alınarak bundan sonraki süreçte atılması gereken adımlar üzerinde duruldu ve ilgili konularda kararlar alındı.
Öğrenci
Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS) Akademik Danışmanlık Akademik Takvim Uyum Programı Burslar ve Krediler Ders Listeleri, Kredilendirme ve İçerikler Yatay ve Dikey Geçiş Çift Anadal Programları (ÇAP) Yan Dal ProgramlarıÖğrenci
Kısmi Zamanlı Öğrenci Lisans Ders Programları Lisansüstü Ders Programları Öğrenci Konseyi Öğrenci Kulüpleri Staj-Uygulama Öğrenci Memnuniyet Anketi Mezun Bilgi Sistemi ve Mezun GörüşleriKalite
Kalite Komisyonu Kalite Politikası Akreditasyon (STAR) Akredite Program Listesi Organizasyon Şeması Paydaşlarımız Formlar / Dilekçeler Stratejik Plan Öz Değerlendirme Kalite El Kitabı Yönetmelikler YönergelerKalite
İş Akış Şeması İç Kontrol Hassas Görevler Riskler Birim Görev Tanımları Personel Görev Tanımları Süreç Kartları Hizmet Envanteri Kamu Hizmet Standardı İş Sağlığı Güvenliği İç Yönergesi Acil Durum Eylem PlanıAraştırma
Araştırma Politikası Bilimsel Yayınlar Ulusal Projeler Uluslararası Projeler ÖdüllerToplumsal Katkı
Toplumsal Katkı Politikası Toplumsal Katkı
Sitemizde, 6698 sayılı kanun kapsamında kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Çerezler hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.