OKÜ BESYO Öğrencilerinden Anlamlı Ziyaret

Üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) 2. Sınıf Öğrencileri, konteyner kentte anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi.

BESYO'nun girişimci 2. sınıf öğrencileri, konteyner kentte yaşayan vatandaşlara destek olmak amacıyla anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi. Depremin etkilediği ilimizde bulunan konteyner kentte yaşayan ailelere moral vermek ve yardımcı olmak için harekete geçen öğrencilerimiz bu anlamlı ziyaretlerinde çocuklara kitaplar hediye etti. Ayrıca renkli oyunlar düzenleyerek çocukların mutlu bir gün geçirmelerine yardımcı oldu.

Ziyaretleri sırasında öğrenciler, konteyner kent sakinleriyle samimi sohbetler gerçekleştirerek onların ihtiyaçlarını anlamaya ve yardımcı olmaya çalıştılar. Toplumsal dayanışmanın gücünü bir kez daha gözler önüne seren ziyarette Besyo 2. sınıf öğrencileri, konteyner kentte yaşayan ailelere umut ve sevgi getirdiler.

Ziyaret, öğrencilerimizin Osmaniye Vali Yardımcısı Hakan Yavuz Erdoğan ve Konteyner kent Müdürü Oktay Deniz ile görüşmesi ve hatıra fotoğrafının çekilmesi ile sona erdi.

26 Ekim 2023 (Bu haber 361 defa görüntülendi)