Üniversitemizde İftar Yemeği Düzenlendi

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr.  Turgay Uzun,  Osmaniye protokolü ve  deprem felaketinde vefat eden üniversitemiz öğrencilerinin yakınları için iftar programı düzenledi.

OKÜ Lezzet Vadisi’nde düzenlenen programa Osmaniye Vali Vekili Adem Yılmaz, Osmaniye Milletvekili İsmail Kaya, Garnizon Komutanı T. Albay Hakan Kocabaş, Osmaniye İl Jandarma Komutanı J. Albay Can Altundarak, Niğde Ulukışla Kaymakamı Uğur Muzaffer Çam, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Ali Gizlice, il müdürleri ile  depremde vefat eden öğrencilerimizin yakınları katıldı.

İftar öncesinde deprem dolayısıyla vefat eden öğrencilerimiz ve vatandaşlarımız için Kur’an-ı Kerim Tilaveti üniversitemiz İlahiyat Fakültesi Öğretim Görevlisi İbrahim Aydın tarafından yapıldı.

İftar programına katılan il protokolü ve diğer konuklarına teşekkür eden Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun, depremde vefat eden üniversitemiz öğrencilerinin yakınları ile de yakından ilgilendi.

İftar yemeğinin ardından depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlarımız için üniversitemiz İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Adem Tutar tarafından dua yapıldı.

15 Nisan 2023 (Bu haber 704 defa görüntülendi)