Rektörümüz Üniversitemiz Basın Halkla İlişkiler Birimi Çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü Kutladı

Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle üniversitemiz Basın Halkla İlişkiler Birimi çalışanlarını  makamında ağırladı.

Basın çalışanlarının kamuoyunu aydınlatma görevi üstlendiğini ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun, OKÜ Basın Halkla İlişkiler Biriminin de üniversitemizin tanıtımında önemli pay sahibi olduğunu ifade etti ve çalışmalarında başarılar diledi.

Üniversitemiz  Basın Halkla İlişkiler Birimi çalışanları Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun’a teşekkür etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen kutlamaya Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Coşkun Özalp, Rektör Danışmanları Doç. Dr. Ceyhun Yükselir ve Doç. Dr. Servet Reyhan ile Genel Sekreter Recep Şen de katıldı.

10 Ocak 2023 (Bu haber 524 defa görüntülendi)