Kariyerinde Bizimle Fark Yarat Başlıklı Program

Üniversitemiz Kadirli Uygulamalı Bilimler Fakültesi'nde  TUI Hotels & Resort, Kariyerinde Bizimle Fark Yarat başlıklı program düzenledi.

29 Mart 2022 tarihinde Kadirli Uygulamalı Bilimler Fakültesi Konferans Salonu'nda gerçekleşen programa Üniversitemiz Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Alpaslan Dayangaç ve Prof. Dr. Coşkun Özalp, Rektör Danışmanı Doç. Dr. Ceyhun Yükselir, Kadirli Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nihat Arıkan, TUI Group – TT Hotels Türkiye Temsilcisi Av. Kaan Şahinalp, TUI Otel İnsan Kaynakları Direktörü Satı Murat Demirer, Merkez İnsan Kaynakları Müdürü Zekai Özdemir, İnsan Kaynakları Müdür Yardımcısı Gülbahar Özdemir, Kadirli Uygulamalı Bilimler Fakültesi akademik ve idari personeli ile çok sayıda öğrenci katıldı.

Programın açılış konuşmasında Kadirli Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nihat Arıkan
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü ile Rekreasyon Yönetimi Bölümünün öneminden bahsetti.

Daha sonra TUI Group – TT Hotels Türkiye Temsilcisi Av. Kaan Şahinalp  de  bir konuşma yaptı.
Şahinalp, “ Bugün bu programda sizlerle birlikteyiz. Çünkü bölgeye ve  Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi öğrencilerine güveniyoruz. Üniversite yönetimi ile son derece ahenkli bir biçimde birçok yeni arkadaşı aramıza katabileceğimize inanıyoruz. Önümüzdeki yıllarda da bu güçlü işbirliğini devam ettirme amacındayız.” dedi.

Açılış konuşmalarının ardından TUI Otel İnsan Kaynakları Direktörü Satı Murat Demirer, öğrencilere TUI Hotels & Resorts Turkey’in işe alım süreçlerinden bahsetti.

Öğrencilerin sorularının da yanıtlandığı program  Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Alpaslan Dayangaç’ın günün anısına TUI Otel İnsan Kaynakları Direktörü Satı Murat Demirer’e çiçek takdimi ve hatıra fotoğrafının çekilmesi ile sona erdi.

30 Mart 2022 (Bu haber 896 defa görüntülendi)