İlimizde Düzenlenen Fidan Dikim Etkinliği

Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Coşkun Özalp, Dünya Ormancılık Günü ve Haftası nedeniyle düzenlenen fidan dikim etkinliğine katıldı.

Akyar Köyünde düzenlenen programa Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Garnizon Komutanı Topçu Albay Hakan Kocabaş, Belediye Başkanı Kadir Kara, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Coşkun Özalp, Vali Yardımcısı Dr. Ömer Faruk Günay, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Zafer Tombul, Orman Bölge Müdür Yardımcısı Hüseyin Meteris,  kamu kurum kuruluşları il müdürleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, öğrenciler de katıldı.

Fidan dikim etkinliğinde, geçtiğimiz yıl yanan orman alanına kızılçam, defne, zeytin olmak üzere toplam 1000 fidan dikildi. Etkinliğin ardından daha fazla fidanın bölgeye dikileceği bildirildi.

Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz,  ilk fidanı dikerek, fidana can suyunu verdi. Etkinlikte Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Coşkun Özalp ve protokol mensupları ve öğrenciler de fidan diktiler.

21 Mart 2022 (Bu haber 882 defa görüntülendi)