Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun, Üniversitemiz Bölümleriyle “Akademik Verimliliği Arttırma ve İstişare Toplantıları” Gerçekleştiriyor

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, Üniversitemiz Akademik birimleri ile “Akademik Verimliliği Arttırma ve İstişare Toplantıları” gerçekleştiriyor.

Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun, Üniversitemiz Fen-Edebiyat Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve Mimarlık, Tasarım ve Güzel ve Sanatlar Fakültesi’nin bölümlerine “Akademik Verimliliği Arttırma ve İstişare Toplantısı” gerçekleştirdi.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, 13 Eylül 2021 tarihinden bu güne kadar, Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi; Biyoloji, Kimya, Fizik, İngiliz Dili ve Edebiyatı, İngilizce Mütercim ve Tercümanlık, Matematik, Tarih ve Türk Dili ve Edebiyatı Bölümleri, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi; Ekonometri, İktisat, İşletme, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, Uluslararası İlişkiler, Uluslararası Ticaret ve Lojistik, Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümleri,  Mimarlık, Tasarım ve Güzel Sanatlar Fakültesi; Endüstriyel Tasarım, Geleneksel Türk Sanatları, Grafik Tasarımı, İç Mimarlık ve Tasarım, Müzik ve Resim bölümlerinin bölüm başkanları, öğretim üyeleri ve öğretim elemanları ile bir araya geldi.

“Akademik Verimliliği Arttırma ve İstişare Toplantıları”nda; yeni eğitim-öğretim dönemine hazırlık, gelecek dönem çalışmalarının planlanması ve bölümlerimizin faaliyetleri ve mevcut sorunları ele alındı. Bütün akademik ve idari birimlerin faaliyetlerini yakından ve ilgiyle takip etiklerini ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun, bölüm başkanlarının, öğretim üyelerinin ve öğretim elemanlarının görüşlerini, dilek ve temennilerini alarak  neler yapılabileceğine dair değerlendirmelerde bulundu.

Akademik birimlerimizle “Akademik Verimliliği Arttırma ve İstişare Toplantıları”nın devam edeceğini ifade eden  Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun, özverili çalışmalarından dolayı Üniversitemiz öğretim üyelerine ve öğretim elemanlarına teşekkür etti.

Akademik Verimliliği Arttırma ve İstişare Toplantıları’nda,  Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun’a Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Coşkun Özalp ve Rektör Danışmanımız Doç. Dr. Ceyhun Yükselir de eşlik etti.

24 Eylül 2021 (Bu haber 770 defa görüntülendi)