İNŞAAT
Aday Öğrenci Öğretim Üyeleri Mezunlar Ne Nerede? İletişim English 2025 Aile Yılı
Hakkımızda
Hakkımızda
  • Bölüm Hakkında
  • Bölüm Başkanı Mesajı
  • Misyon ve Vizyon
  • Temel Değerler
  • Politikalar
  • Sayısal Bilgiler
  • İletişim
Yönetim
Yönetim
  • Bölüm Başkanı
  • Bölüm Başkan Yardımcısı
  • Bölüm Kurulu
  • Akademik Bölüm Kurulu
  • Bölüm Komisyonları
  • Bölüm Koordinatörleri
  • İdari Birimler
  • Önceki Bölüm Başkanları
Önlisans
Önlisans
  • Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS)
  • Bologna Bilgi Sistemi
  • Akademik Takvim
  • Uyum Programı
  • Akademik Görüşme Gün ve Saatleri
  • Akademik Danışmanlar
  • Ders Programı
  • Ders Listesi
  • Ders İçerikleri
  • Staj-Uygulama
  • Çift Anadal Programı (ÇAP)
  • Yandal Programı
  • Yatay ve Dikey Geçiş
  • Kısmi Zamanlı Öğrenci
  • Öğrenci Konseyi
  • Öğrenci Kulüpleri
  • Öğrenci Memnuniyet Anketi
  • Mezun Bilgi Sistemi ve Mezun Görüşleri
Kalite
Kalite
  • Kalite Politikası
  • Organizasyon Şeması
  • Paydaşlarımız
  • Formlar/Dilekçeler
  • Stratejik Plan
  • Öz Değerlendirme
  • Kalite El Kitabı
  • Yönetmelikler
  • Yönergeler
  • Kalite Komisyonu
Araştırma
Araştırma
  • Ulusal Projeler
  • Uluslararası Projeler
  • Ödüller
  • Araştırma Politikası
  • Bilimsel Yayınlar
Aday Öğrenci
Aday Öğrenci
  • Yüksekokul Tanıtım
  • Üniversite Tanıtım
Uluslararası
Uluslararası
  • Erasmus Değişim Programı
  • Mevlana Değişim Programı
  • Farabi Değişim Programı
  • Ortaklık ve İlişkiler
  • Uluslararası Öğrenci
  • Dış İlişkiler Birimi
Personel
e-OKÜ
Elektronik Belge Yönetim Sistemi EBYS Destek Sistemi Bologna Bilgi Sistemi Telefon rehberi AFAD Bilgilendirme Akademik Arşiv Sistemi Akademik Bilgi Sistemi Öğrenci Bilgi Sistemi Uzaktan Eğitim Platformu International Relations International Students Dokuman Bankası Kütüphane Hesabım Personel E-Posta Sistemi Öğrenci E-Posta Sistemi Yemekhane Rezervasyon Bilişim Destek Sistemi Engelli Öğrenciler Danışma ve Koordinasyon Birimi Bilgi Edinme Enerji Verimliliği Bilgilendirme Ek Ders Otomasyonu OKÜ Bulut OKÜ Hesabım Web Sitesi Yönetim Paneli
Breadcrumbs Image

Haberler

  • Üniversitemiz
  • Haberler

Aday Öğrenciler

  • Rektörümüzün Mesajı
  • Öğrenci Bilgi Sistemi
  • Öğrenci E-Posta Sistemi
  • Uzaktan Eğitim Platformu

Faydalı Linkler

  • Milli Eğitim Bakanlığı
  • YÖK
  • Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü
  • Gençlik ve Spor Bakanlığı

Bilgi Sistemleri

  • Akademik Bilgi Sistemi
  • Akademik Arşiv Sistemi
  • Bilgi Edinme
  • AFAD Bilgilendirme
  • Dokuman Bankası

İletişim

  • Karacaoğlan Kampüsü 80000 OSMANİYE/TÜRKİYE
  • 3288271000
  • 328825096
Google Play'den alın
Download on the App Store

© 2024 Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi - Tüm hakları saklıdır
Tasarım ve Kodlama: Dijital Dönüşüm ve Yazılım Ofisi

Hakkımızda
Bölüm Hakkında Bölüm Başkanı Mesajı Misyon ve Vizyon Temel Değerler Politikalar Sayısal Bilgiler İletişim

Yönetim
Bölüm Başkanı Bölüm Başkan Yardımcısı Bölüm Kurulu Akademik Bölüm Kurulu Bölüm Komisyonları Bölüm Koordinatörleri İdari Birimler Önceki Bölüm Başkanları

Önlisans
Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS) Bologna Bilgi Sistemi Akademik Takvim Uyum Programı Akademik Görüşme Gün ve Saatleri Akademik Danışmanlar Ders Programı Ders Listesi Ders İçerikleri Staj-Uygulama Çift Anadal Programı (ÇAP) Yandal Programı Yatay ve Dikey Geçiş Kısmi Zamanlı Öğrenci Öğrenci Konseyi Öğrenci Kulüpleri Öğrenci Memnuniyet Anketi Mezun Bilgi Sistemi ve Mezun Görüşleri

Kalite
Kalite Politikası Organizasyon Şeması Paydaşlarımız Formlar/Dilekçeler Stratejik Plan Öz Değerlendirme Kalite El Kitabı Yönetmelikler Yönergeler Kalite Komisyonu

Araştırma
Ulusal Projeler Uluslararası Projeler Ödüller Araştırma Politikası Bilimsel Yayınlar

Aday Öğrenci
Yüksekokul Tanıtım Üniversite Tanıtım

Uluslararası
Erasmus Değişim Programı Mevlana Değişim Programı Farabi Değişim Programı Ortaklık ve İlişkiler Uluslararası Öğrenci Dış İlişkiler Birimi
Personel e-OKÜ Öğretim Üyeleri Mezunlar Ne Nerede? İletişim English Aday Öğrenci Koyu Tema
    Sitemizde, 6698 sayılı kanun kapsamında kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Çerezler hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.