İnşaat ve Makine Mühendisliği Bölümleri ile Çift Anadal ve Yandal Protokolü İmzalandı...
Ekleme Tarihi :11.11.2025 15:36 Güncelleme Tarihi: 11.11.2025 12:37 Görüntüleme Sayısı :10

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi bünyesinde, Endüstri Mühendisliği Bölümü ile İnşaat Mühendisliği ve Makine Mühendisliği bölümleri arasında çift anadal ve yandal programları kapsamında iş birliği protokolü imzalanmıştır.

Gerçekleştirilen toplantıya;

MDBF Dekanı Prof. Dr. Ertaç Hürdoğan,

Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Kemal Balıkçı ve Doç. Dr. Volkan Arıkan,

Endüstri Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Muhammed Ordu,

İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Sercan Serin,

Makine Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Önder Kaşka katılım sağlamıştır.

İmzalanan protokol ile öğrencilerimizin çok disiplinli yetkinlikler kazanması, mühendisliğin farklı alanlarında uzmanlaşma fırsatına sahip olması ve sektörün ihtiyaç duyduğu nitelikli mühendis profiline katkı sunması hedeflenmektedir.

Endüstri Mühendisliği Bölümü olarak iş birliğine verdikleri destekten dolayı tüm akademik yöneticilerimize teşekkür eder, öğrencilerimize hayırlı olmasını dileriz.

Personel e-OKÜ Öğretim Üyeleri Mezunlar Ne Nerede? OKÜ RadyoOKÜ Radyo İletişim English Aday Öğrenci Koyu Tema