
Aşçılık Programı Öğrencilerimiz 9. Uluslararası Adana Lezzet Festivali'nde
- Üniversitemiz
- Haberler
- Aşçılık Programı Öğrencilerimiz 9. Uluslara...

Ekleme Tarihi :13.10.2025 19:46
Güncelleme Tarihi: 13.10.2025 17:02
Görüntüleme Sayısı :50
Meslek Yüksekokulumuzun Aşçılık Programı öğrencileri, değerli hocalarımız Öğr. Gör. Nevres Sezen, Öğr. Gör. Gizem Yavaş ve Öğr. Gör. Mehmet Özdamar eşliğinde 12.10.2025 tarihinde düzenlenen 9. Uluslararası Adana Lezzet Festivali'ne katıldı. Festival kapsamında öğrencilerimiz, Adana'nın zengin mutfak kültürünü yakından tanıma ve usta şeflerle bir araya gelme fırsatı buldu. Bölgenin geleneksel lezzetlerini deneyimleme imkanı yakalayan öğrencilerimiz, aynı zamanda yöresel yemek yapım tekniklerini de gözlemleme şansı elde etti. Meslek Yüksekokulumuz, öğrencilerimizin mesleki gelişimlerine katkı sağlayacak bu tür etkinliklere katılımı desteklemeye devam edecektir |
Öğrenci
Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS) Akademik Danışmanlık Akademik Takvim Uyum Programı Burslar ve Krediler Ders Listeleri, Kredilendirme ve İçerikler Yatay ve Dikey Geçiş Kısmi Zamanlı Öğrenci Önlisans Sınav Takvimleri Önlisans Ders Programları Öğrenci Konseyi Öğrenci Kulüpleri Staj - Uygulama Öğrenci Memnuniyet Anketi Mezun Bilgi Sistemi ve Mezun GörüşleriKalite
Kalite Komisyonu Kalite Politikası Organizasyon Şeması Paydaşlarımız Formlar/Dilekçeler Stratejik Plan Öz Değerlendirme Kalite El Kitabı Yönetmelikler Yönergeler İş Akış Şeması İç Kontrol Hassas Görevler Riskler Birim Görev Tanımları Personel Görev Tanımları Süreç Kartları Hizmet Envanteri Kamu Hizmet Standardı İş Sağlığı ve Güvenliği İç Yönergesi Acil Durum Eylem Planı
Sitemizde, 6698 sayılı kanun kapsamında kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Çerezler hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.