
Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Aşçılık Programında İlk Uygulama Sınavları Yapıldı
- Üniversitemiz
- Haberler
- Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü AşçÄ...

Ekleme Tarihi :28.04.2025 14:33
Güncelleme Tarihi: 29.04.2025 08:37
Görüntüleme Sayısı :71
Kadirli Meslek Yüksekokulu Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü AÅŸçılık Programında Bölüm BaÅŸkanı ÖÄŸr. Gör. Nevres SEZEN ve ÖÄŸr. Gör. Gizem YAVAÅž gözetmenliÄŸinde ilk uygulama sınavları yapıldı.
Öğrenci
Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS) Akademik Danışmanlık Akademik Takvim Uyum Programı Burslar ve Krediler Ders Listeleri, Kredilendirme ve İçerikler Yatay ve Dikey Geçiş Kısmi Zamanlı Öğrenci Önlisans Sınav Takvimleri Önlisans Ders Programları Öğrenci Konseyi Öğrenci Kulüpleri Staj - Uygulama Öğrenci Memnuniyet Anketi Mezun Bilgi Sistemi ve Mezun GörüşleriKalite
Kalite Komisyonu Kalite Politikası Organizasyon Şeması Paydaşlarımız Formlar/Dilekçeler Stratejik Plan Öz Değerlendirme Kalite El Kitabı Yönetmelikler Yönergeler İş Akış Şeması İç Kontrol Hassas Görevler Riskler Birim Görev Tanımları Personel Görev Tanımları Süreç Kartları Hizmet Envanteri Kamu Hizmet Standardı İş Sağlığı ve Güvenliği İç Yönergesi Acil Durum Eylem Planı
Sitemizde, 6698 sayılı kanun kapsamında kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Çerezler hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.