AŞÇILIK PROGRAMININ PROFESYONEL BIÇAK EĞİTİMİ ETKİNLİĞİ
- Üniversitemiz
- Haberler
- AŞÇILIK PROGRAMININ PROFESYONEL BIÇAK EĞİTİM...
Ekleme Tarihi :08.12.2024 14:44
Güncelleme Tarihi: 08.12.2024 15:19
Görüntüleme Sayısı :502
Kadirli MYO otel, lokanta ve ikram hizmetleri bölümü aşçılık programı, aşçılık programı öğrencileri için profesyonel bıçak eğitimi etkinliği düzenletti. Düzenlenen etkinlikte Pirge markasının kurumsal eğitim uzmanı olan Fırat ERBİL, öğrencilere profesyonel bıçak eğitimi konusunda seminer verdi. Düzenlenen etkinliğe Sayın Rektörümüz Prof.Dr. Turgay UZUN'da katıldı ve kurumsal eğitim uzmanına teşekkür belgesini takdim etti. Sayın Rektörümüz Prof.Dr. Turgay UZUN'a ve kurumsal eğitim uzmanı Fırat ERBİL'e teşekkürlerimizi sunarız.



Yönetim
Müdür - Doç. Dr. Burak KOCAOĞLU Müdür Yardımcısı - Öğr. Gör. Tuncay ALTUN Müdür Yardımcısı - Öğr. Gör. İnci ANDIRIN Yüksekokul Kurulu Yüksekokul Yönetim Kurulu Yüksekokul Komisyonları Yüksekokul Koordinatörleri İdari Birimler Meslek Yüksekokulumuzda Görev Yapmış MüdürlerDanışma Kurulları
Kadirli Meslek Yüksekokulu Danışma KuruluAkademik
Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS) Akademik Danışmanlık Akademik Takvim Uyum Programı Ders Listeleri, Kredilendirme ve İçerikler Önlisans Ders Programları Önlisans Sınav TakvimleriÖğrenci
Staj - Uygulama Burslar ve Krediler Yatay ve Dikey Geçiş Kısmi Zamanlı Öğrenci Öğrenci Konseyi Öğrenci Kulüpleri Öğrenci Memnuniyet Anketi Mezun Bilgi Sistemi ve Mezun Görüşleri Görüş, Öneri FormuKalite
Kalite Komisyonu Kalite Politikası Organizasyon Şeması Paydaşlarımız Formlar/Dilekçeler Stratejik Plan Öz Değerlendrime Kalite El Kitabı Yönetmelikler YönergelerKalite
İş Akış Şeması İç Kontrol Hassas Görevler Riskler Birim Görev Tanımları Personel Görev Tanımları Süreç Kartları Hizmet Envanteri Kamu Hizmet Standardı İş Sağlığı ve Güvenliği İç Yönergesi Acil Durum Eylem PlanıAraştırma
Araştırma Politikası Bilimsel Yayınlar Ulusal Projeler Uluslararası Projeler ÖdüllerToplumsal Katkı
Toplumsal Katkı Politikası Toplumsal Katkı
Sitemizde, 6698 sayılı kanun kapsamında kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Çerezler hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.
