İÇ MİMARLAR ODASI ADANA ŞUBESİ BÖLÜM ÖĞRENCİLERİMİZLE BULUŞTU

İç Mimarlar Odası Adana Şubesi’nden Şube başkanı Sayın Zuhal DOĞRU TOK, Şube 2. Başkanı Sayın Burak UYGUNGÜL, şube sekreteri Sayın Mustafa BAYIK ve Yönetim Kurul Üyelerinden Sayın Fahri DAĞ ve Sayın Burcu BAHÇECİ 25.04.2024 tarihinde Bölümümüz öğrencileri ile Mimarlık Tasarım ve Güzel Sanatlar Fakültesi amfisinde buluştu.

Bu değerli buluşmada Bölüm öğrencilerimize iç mimarlık mesleği, zorunlu staj süreci ve  İÇMO Genç ile ilgili bilgiler verilmiş ve öğrencilerimizin meslekle ilgili soruları yanıtlanmıştır. Öğrencilerimiz ve biz akademik personelimiz açısından oldukça verimli ve kıymetli olan bu buluşma için başta İç Mimarlar Odası Adana Şube başkanı Sayın Zuhal DOĞRU TOK olmak üzere, nazik ziyaretleriyle katkı sağlayan tüm Şube çalışanlarına teşekkür eder, bu buluşmanın bundan sonraki ortak çalışmalarımızın başlangıcı olmasını temenni ederiz.

27 Nisan 2024 (Bu haber 35 defa görüntülendi)