Fakülte Web Sayfaları Menü, Alt Menü ve İçerikleri
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Kalite Koordinatörlüğü “Erişebilir OKÜ” temasıyla Üniversitemiz web sayfası menü içeriklerinin oluşturulması ve güncel bilgilerin yüklenmesi konusunda ilk çalışmasını başlattı. Bu bağlamda 03 Mart 2022 saat 11.00’da “Fakülte Web Sayfaları” konulu toplantısını fakülte dekan yardımcıları ve fakülte web koordinatörlerinin katılımıyla gerçekleştirdi. Koordinatörlük tarafından yapılan toplantıda fakülte web sayfalarının standart hale getirilmesi, menü ve alt menülerin genel olarak birbiriyle tutarlı olması ve alt menülerin içeriklerine güncel bilgilerin aktarılması gerektiği ifade edildi. Örnek olarak hazırlanan Sağlık Bilimleri Fakültesi web sayfası incelendi ve tüm fakülte web sayfalarının 1 ay içerisinde “Fakültemiz”, Yönetim” ve “Öğrenci” menülerinin içeriklerinin tamamlanması kararlaştırıldı. İçerikler oluşturulurken Kalite Koordinatörlüğü’nün destek vermeye devam edeceği belirtildi. Bunun yanında Sağlık Bilimleri Fakültesi web sayfasında “Kalite”, “Araştırma”, “Uluslarası” ve “Aday Öğrenci” menülerinin içeriklerinin kalite koordinatörlüğü tarafından hazırlanmaya devam edildiği ve tamamlandığında bu menülerin de işbirliği içerisinde tüm fakültelere entegre edileceği belirtildi, dekan yardımcılarımız ve web koordinatörlerimizden gelen sorulara cevaplar verildi, öneriler dinlendi ve sonrasında toplantı sonlandırıldı.
6 Mart 2022 (Bu haber 146 defa görüntülendi)
Karacaoğlan Yerleskesi 80000 Merkez / OSMANİYE
kalite@osmaniye.edu.tr