Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun, Merkezi’mizi Ziyaret Etti

Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun, Kariyer Geliştirme, Uygulama ve Araştırma Merkezi’mize ziyarette bulundu ve devir teslim törenini gerçekleştirdi.

Rektörümüz, KAGEM önceki dönem Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Abdurrahman Akman’a katkıları için teşekkür ederek plaket, KAGEM yeni Müdürü Doç. Dr. Adnan Bozdoğan’a ise görevinde başarılar dileyerek çiçek takdim etti. Dr. Öğretim Üyesi Abdurrahman Akman, devir teslim töreninde Doç. Dr. Adnan Bozdoğan’a görevinde başarılar dileyerek birlikte görev aldığı Dr. Öğretim Üyesi Serap Taşkaya ve Dr. Öğretim Üyesi Aybüke Leba’ya da katkılarından dolayı teşekkür etti.  Rektörümüzün ziyaretine, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Coşkun Özalp eşlik etti.

2 Nisan 2021 (Bu haber 968 defa görüntülendi)
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Batı Girişi, Zemin Kat, Karacaoğlan Yerleşkesi Fakıuşağı /OSMANİYE
kagem@osmaniye.edu.tr