BİLMÖK'24

9-10 Mart tarihlerinde İstanbul Gelişim Üniversitesi'nin ev sahipliğinde düzenlenen 20. Türkiye'nin En Büyük Bilgisayar Mühendisliği Öğrencileri Kongresi'nde, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi olarak biz de bulunduk. Bu muazzam etkinlik, sektörün öncü şirketlerinden HAVELSAN, Microsoft, Tıkla Gelsin, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Fibabanka, Garanti BBVA, ICANN, Migros Ticaret gibi önemli kuruluşların katılımıyla gerçekleşti.

Kongrede, bilgisayar mühendisliği alanında öncü kuruluşların temsilcileri ile bir araya gelme fırsatı bulduk. Değerli konuşmalar ve paneller sayesinde sektördeki son gelişmeleri yakından takip etme şansı elde ettik. Ayrıca, bu etkinlik sayesinde geleceğin teknoloji trendlerini ve sektörün ihtiyaçlarını daha iyi anlama fırsatı bulduk.

Katılımcıların çeşitli tecrübelerini ve bakış açılarını dinleyerek, kendi bilgi ve deneyimlerimizi de paylaşma fırsatı bulduk. Ayrıca, etkinlik boyunca sektördeki önde gelen firmaların temsilcileriyle networking yapma imkanı elde ettik.

Bu kongre, bilgisayar mühendisliği öğrencileri için muazzam bir öğrenme ve gelişim fırsatı sağladı. İstanbul Gelişim Üniversitesi'ne ve kongre organizasyon ekibine bu değerli etkinliği düzenledikleri için teşekkür ederiz.

BİLMÖK kongresinde bölümümüzü temsilen resmi katılımcı olan öğrencimiz Azra Bahşi'ye teşekkür ederiz.

22 Mart 2024 (Bu haber 65 defa görüntülendi)
Karacaoğlan Yerleşkesi Fakıuşağı Mah. Merkez/OSMANİYE
bilgisayar@osmaniye.edu.tr