BELİRLİ SÜRELİ İŞÇİ ALIMI NOTER KURASI SONUCU

OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ

BELİRLİ SÜRELİ (GEÇİCİ) İŞÇİ ALIMI NOTER KURASI ÇEKİLİŞ SONUÇLARI

Osmaniye 7. Noterliği tarafından 29.07.2020 Perşembe günü saat 13.00’da Üniversitemiz 15 Temmuz Şehitler Amfisinde 11 (on bir) adet Belirli Süreli (Geçici) İşçi alımı için kura çekimi sonucunda belirlenen 44 asil ve 44 yedek aday listesi aşağıda yer almaktadır.

Noter Kura Çekimi Sonuçları İçin (Tıklayınız.)

Noter Kurası sonucunda sözlü mülakat sınavına girmeye hak kazanan asil ve yedek adayların, aşağıda belirtilen belgeler (aşağıdaki sıralamaya uygun şekilde dosya halinde) ile birlikte 02.08.2021 Pazartesi günü saat 17.00’a kadar şahsen Personel Daire Başkanlığına başvuracaklardır. Posta, kargo, kurye veya mail ile yapılacak başvurular dikkate alınmayacaktır. Yapılacak belge kontrolü işlemlerinde; şartları taşımadığı anlaşılan adaylar ile eksik belge veren, belgelerini belirtilen sürede teslim etmeyen adaylar sözlü sınava alınmayacak olup, yerlerine yedek aday listesinde yer alan adaylar yedek listesinin ilk sırasındaki kişiden başlamak üzere sınava dahil edilecektir.

İSTENEN BELGELER

1- Başvuru dilekçesi (Tıklayınız.)

2- Nüfus Cüzdan aslı ile birlikte 1 adet fotokopisi.

3- Son bir ay içerisinde alınmış Adli Sicil Belgesi (e-devlet üzerinden alınabilir.)

4- Son bir ay içerisinde alınmış İkametgah Belgesi (e-devlet üzerinden alınabilir.)

5- Diploma veya Geçici Mezuniyet Belgesinin fotokopisi (Sözlü sınav sonucu atanmaya hak   kazananlardan ayrıca aslı istenecektir.)

6- Erkek adaylar için son bir ay içerisinde alınmış Askerlik Durum Belgesi (e-devlet üzerinden alınabilir.)

7- Son 6 (altı) ay içerisinde yüz tanınabilir şekilde çekilmiş 2 (iki) adet fotoğraf.

8- SGK'dan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almadığını gösterir belge (e-devlet üzerinden alınabilir.)

9-Beden İşçisi olarak çalışmasına engel olmadığına dair beyanı.(Tıklayınız)

NOT:

1- Bu duyuru ilan niteliğinde olup, kurada ismi açıklanan adaylara ayrıca yazılı veya sözlü tebligat yapılmayacaktır.

2- COVID-19 salgınının Ülkemizde yayılımına ilişkin tedbirler kapsamında, belge teslimi için Üniversitemize müracaat edecek adayların: Maske kullanmaları, belge teslimi esnasında veya bekleme yerlerinde sosyal mesafe kurallarına uyacak şekilde (en az 1 metre mesafe olacak şekilde) bulunmaları ve bina girişindeki dezenfektan malzemelerini kullanmaları gerekmektedir.

30 Temmuz 2021
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi 80000 Fakıuşağı / OSMANİYE