2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Yaz Okulu Başvuru Süreci

Meslek Yüksekokulumuzda ve başka bir eğitim kurumunda  Yaz Okulunda Ders Almak İsteyen Öğrencilerimiz İçin Yaz Okulu Başvuru Süreci Duyurusu !

BAŞVURU DİLEKÇESİ VE FORMU İÇİN TIKLAYINIZ

YAZ OKULUNDA DERS ALACAK ÖĞRENCİLERİN AŞAĞIDAKİ KOŞULLARA
UYMALARI GEREKMEKTEDİR

• Başvurulacak üniversitelerin taban puanları, kayıt yaptırıldığı yılda üniversitemiz programlarının taban puanına eşit veya daha yüksek olması gerekmektedir.
  • Yaz okulundan en fazla toplam 15 krediye kadar ders alınabilir.
  • Yaz okulunda üst yarıyıllardan ders alınabilmesi için, kişinin, önceki yarıyıllardan başarısız olduğu dersinin bulunmaması ve GNO’sunun 3.00 veya üzerinde olması gerekmektedir.
  • Yaz okulunda alınacak derslerin kredi durumlarının değerlendirilmesinde, hem ulusal kredi hem de AKTS mevcut ise dersin ulusal kredisi esas alınır. Kredi bilgisi yoksa AKTS ve ders saati uyumu aranır.
  • Bölümümüz internet sayfasında yer alan “Başvuru Formu” bilgisayar ortamında doldurularak, Bölüm Başkanlığına başvuru yapılması zorunludur. Yaz okulu için başvurulacak üniversitedeki ders içerikleri ve kredilerini gösteren onaylı belgeleri ilgili forma eklemek zorunludur.
  • İlgili formlar ve ekler akademik danışman onayından sonra Bölüm Başkanlığına 22 Temmuz 2022 tarihine kadar teslim edilmesi gerekmektedir.
  • Ayrıca, İlk Başvuru Formunda alınacağı belirtilen derslerde herhangi bir değişiklik olması durumunda, kesinleşen durumu içeren form, bölüm başkanlığına en geç
    22 Temmuz 2022 tarihine kadar teslim edilmesi gerekmektedir.

ÖNEMLİ NOT: Okulumuz internet sitesinden ulaşılabilecek olan bu belge imzalanarak, dilekçe ve ekleri ile beraber ilgili akademik danışmana imzalatılarak yüksekokulumuz Bölüm Sekreterliğine teslim edilecektir.

6 Temmuz 2022
Karacaoğlan Kampüsü 80000 OSMANİYE/TÜRKİYE