GRAFİK TASARIMI BÖLÜMÜMÜZ POLONYA'DAN GELEN MİSAFİRLERİNİ AĞIRLADI.

Üniversitemizin 2014 yılından bu yana ortağı olduğu ve Dış İlişkiler Birimimiz tarafından yürütülmekte olan Erasmus+ ÇukurovaMed Staj Konsorsiyumu kapsamında ders verme faaliyetini gerçekleştirmek üzere Polonya’dan öğretim üyeleri ve idari personeli  konuğumuz oldu.

İlk aşamada Üniversitemiz Rektörlük Büyük Salonda gerçekleşen eğitim programının açılış konuşmalarını Üniversitemiz Dış İlişkiler Birim Koordinatörü ve aynı zamanda Rektör Danışmanı Doç. Dr. Ceyhun Yükselir yaptı. University of Social Sciences and Humanities (SWPS) Wroclaw Şehrinden Operasyon Müdürü Patrycja Sobczak, Polonya ülke tanıtımının yanı sıra programın tanıtımı ve SWPS Üniversitesi'nin tanıtımı ile yer aldığı projeleri hakkında üniversitemiz öğrencilerine  bilgilendirme yaptı.

Daha sonra SWPS Üniversitesi Poznan Şehrinden Operasyon Müdürü Aleksandra Gutkowska-Maciejuk ise Polonya’da kadın olmak ve aile yaşantısı hakkında bilgiler paylaştı.
SWPS Üniversitesi Grafik Tasarımı Bölümü Öğretim Üyeleri, Wroclaw Şehrinden gelen Mariusz Wszolek ve Krzysztof Moszczynski  de programa katıldı.

Program sonrasında ise SWPS Üniversitesi Operasyon Müdürü Patrycja Sobczak, SWPS Üniversitesi Operasyon Müdürü Aleksandra Gutkowska-Maciejuk, SWPS Üniversitesi Grafik Tasarımı Bölümü Öğretim Üyeleri Mariusz Wszolek ve Krzysztof Moszczynski, Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun’u makamında ziyaret ettiler.

Polonya’dan Üniversitemize gelen konuklar, Üniversitemiz Mimarlık, Tasarım ve Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarımı Bölümü Öğretim Üyeleri ve üniversitemiz öğrencilerine SWPS Üniversitesi Grafik Tasarımı Bölümü hakkında bilgi verdi.

Daha sonra konuklara Mimarlık Tasarım ve Güzel Sanatlar Fakültesi’ndeki Resim ve Heykel Galerisi gezdirildi.

18 Mart 2022
OsmaniyeKorkut Ata Üniversitesi Karacaoğlan Yerleskesi 80000 Merkez / OSMANİYE