Geleceğinize Açılan Kapı...
Menu
Menu
Tüm Sorularınız İçin
Tüm Sorularınız İçin
Osmaniye Korkut
Ata
Bize Ulaşın
Telefon +90 000 000 00 00
Bizimle İletişime Geçin! Biz Sizi En Kısa Süre İçerisinde Arayalım.
Tüm Sroularınız İçin
Tüm Sroularınız İçin
Talep Formu
Bize Ulaşın
Telefon 0462 334 05 50
Bizimle İletişime Geçin! Biz Sizi En Kısa Süre İçerisinde Arayalım.
Müdür'ün Mesajı


Doç. Dr. Oğuzhan ÇOLAKKADIOĞLU
Sağlık Bilimleri Fakültesi, Sosyal Hizmet Bölümü
+90 328 827 10 00-4235
+90 328 827 00 97
colakkadioglu@osmaniye.edu.tr
colakkadioglu@korkutata.edu.tr


OKÜUZEM, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi'nin, eğitim-öğretim, araştırma ve beşerî ihtiyaçlar için bilimsel bir yaklaşım ve huzur ortamı içerisinde küresel ölçekte çalışmalarla toplumun bilimsel, teknolojik, ekonomik, sosyal ve kültürel gelişimi için araştıran, sorgulayan, bilgiye ulaşabilen, problem çözebilen, katma değer sağlayan projeler üreten ve yayabilen nitelikli bireyler yetiştirmeyi amaçlamak ve bu noktadan hareketle eğitim-öğretim, araştırma ve geliştirmede dünya standartlarına ulaşmayı hedefleyen adımlar atmak doğrultusundaki temel politikasının uzaktan eğitimde uygulayıcısıdır.

Uzaktan Eğitim; sürekli gelişen bilgi teknolojilerinin imkânlardan faydalanılarak öğrenci ve öğretim elemanını sanal sınıf ortamında mekândan bağımsız olarak bir araya getiren, zamandan bağımsız olarak öğrenciye eğitim materyallerine ulaşma olanağını sağlayan bir eğitim modelidir. Uzaktan Eğitim herkes için uygundur ve örgün eğitim sisteminin dezavantajlarının pek çoğunu ortadan kaldırır. Yaşam düzeninizi değiştirmeksizin eğitim görme hakkı verir.

Örgün öğretimde bulunan;

  • - Maliyet (İl dışından gelen öğrenciler için yurt, öğrenci evi vb. harcamalar)
  • - Ulaşım güçlüğü
  • - Farklı bir ülkede ya da şehirde öğretim görme engeli
  • - Bedensel engeller
  • - İş hayatı ya da kurulu bir yaşam düzeninin bozulması

gibi dezavantajlar Uzaktan Eğitim sisteminde herhangi bir sorun teşkil etmemektedir. Bir yandan iş hayatınıza devam ederken öteki yandan eğitiminizi devam ettirebilirsiniz ya da herhangi bir ilden kampüse gelme gibi ulaşım sıkıntısı yaşamaksızın kendi evinizden eğitim hayatınızı devam ettirebilirsiniz. Ayrıca Uzaktan Eğitim, sağladığı hayat boyu öğrenme fırsatları ile de ana akım eğitimin temel parçası haline gelmiştir.

Bu öğretme-öğrenme sürecinde OKÜUZEM olarak uzman akademik kadromuz ile uzaktan eğitim alanında güncel gelişmeler ile bilim ve teknoloji alanındaki yenilikleri takip ederek bireyin ve toplumun gelişimine katkı sağlayan, değişime ve gelişime açık bir merkez olmayı amaçlamaktayız. Bu süreçte sizleri de aramızda görmek bizleri mutlu edecektir. Eğitim ve iş hayatınızda başarılar diliyorum.



Güncelleme 05.03.2023 12:12:41



22 Eylül 2023
İletişim
OsmaniyeKorkut Ata Üniversitesi Karacaoğlan Yerleskesi 80000 Merkez / OSMANİYE
03288271000
03288250097
uzem@osmaniye.edu.tr