2021-2022 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI
Fakültemiz bünyesinde Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Gıda Teknolojisi, Organik Tarım İşletmeciliği ve Rekreasyon Yönetimi bölümlerinde eğitim-öğretim sürdürülmekte olup, Turizm Rehberliği bölümünde program açma çalışmaları devam etmektedir.
AKADEMİK PERSONEL SAYISI
No
Bölüm
Prof. Dr.
Doç. Dr.
Dr. Öğr. Üye.
Öğr. Gör.
Arş. Gör.
Toplam
1
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
-
3
2
7
Gıda Teknolojisi
4
Organik Tarım İşletmeciliği
6
Rekreasyon Yönetimi
ÖĞRENCİ SAYISI
1. Sınıf
2. Sınıf
3. Sınıf
4. Sınıf
49
50
53
38
190
26
32
59
21
17
52
93
8
37
45
5
61
134
70
122
387
Fakültemizde 9 idari personel, 2 hizmetli, 5 sürekli işçi görev yapmaktadır.
Fakültemizde 2 adet laboratuvar, 1 adet bilgisayar laboratuvarı, 2 adet mutfak, 1 adet mantarhane, 17 adet derslik ve 3 adet amfi bulunmaktadır.