2022-2023 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI
|
|
Fakültemiz bünyesinde Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Gıda Teknolojisi, Organik Tarım İşletmeciliği ve Rekreasyon Yönetimi bölümlerinde eğitim-öğretim sürdürülmekte olup, Turizm Rehberliği bölümünde program açma çalışmaları devam etmektedir.
|
AKADEMİK PERSONEL SAYISI
|
|
No
|
Bölüm
|
|
Prof. Dr.
|
|
Doç. Dr.
|
|
Dr. Öğr. Üye.
|
|
Öğr. Gör.
|
|
Arş. Gör.
|
|
Toplam
|
1
|
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
|
|
1
|
|
-
|
|
3
|
|
1
|
|
2
|
|
7
|
2
|
Gıda Teknolojisi
|
|
1
|
|
4
|
|
-
|
|
-
|
|
2
|
|
7
|
3
|
Organik Tarım İşletmeciliği
|
|
-
|
|
3
|
|
3
|
|
-
|
|
-
|
|
6
|
4
|
Rekreasyon Yönetimi
|
|
-
|
|
-
|
|
3
|
|
-
|
|
1
|
|
4
|
ÖĞRENCİ SAYISI
|
|
No
|
Bölüm
|
|
1. Sınıf
|
|
2. Sınıf
|
|
3. Sınıf
|
|
4. Sınıf
|
|
Toplam
|
1
|
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
|
|
49
|
|
50
|
|
53
|
|
38
|
|
190
|
2
|
Gıda Teknolojisi
|
|
1
|
|
26
|
|
-
|
|
32
|
|
59
|
3
|
Organik Tarım İşletmeciliği
|
|
3
|
|
21
|
|
17
|
|
52
|
|
93
|
4
|
Rekreasyon Yönetimi
|
|
8
|
|
37
|
|
-
|
|
-
|
|
45
|
5
|
Toplam
|
|
61
|
|
134
|
|
70
|
|
122
|
|
387
|
|
Fakültemizde 9 idari personel, 2 hizmetli, 5 sürekli işçi görev yapmaktadır.
|
|
Fakültemizde 2 adet laboratuvar, 1 adet bilgisayar laboratuvarı, 2 adet mutfak, 1 adet mantarhane, 17 adet derslik ve 3 adet amfi bulunmaktadır.
|
Güncelleme 30.01.2023 16:45:29