Geleceğinize Açılan Kapı...
Menu
Menu
Tüm Sorularınız İçin
Tüm Sorularınız İçin
Osmaniye Korkut
Ata
Bize Ulaşın
Telefon +90 000 000 00 00
Bizimle İletişime Geçin! Biz Sizi En Kısa Süre İçerisinde Arayalım.
Tüm Sroularınız İçin
Tüm Sroularınız İçin
Talep Formu
Bize Ulaşın
Telefon 0462 334 05 50
Bizimle İletişime Geçin! Biz Sizi En Kısa Süre İçerisinde Arayalım.
Osmaniye Meslek Yüksekokulu / Yönetim ve Organizasyon

İŞLETME YÖNETİMİ PROGRAMI ÖĞRENCİLERİNE DUYURU

  • ---2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı eğitimi (Okul başlangıç) 19 Eylül 2022 Pazartesi günü başlayacaktır.
  • ---Bölümümüze yeni kaydolan ve daha önce kayıtlı bulunan tüm öğrencilerin 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı eğitimi için alacakları tüm derslerin ders kaydını; dönem başlamadan önceki hafta olan 12-16 Eylül 2022 tarihleri arasında OKÜ öğrenci bilgi sisteminden yapmak zorundadır. Bu nedenle ders kayıtlarınızı, Üniversitemizin Akademik Takviminde belirtilen 12-16 Eylül 2022 tarihleri arasında kendi kullanıcı adı ve şifrenizle OKÜ öğrenci bilgi sisteminden mümkün olduğunca doğru yapmaya çalışınız. (https://obs.osmaniye.edu.tr/).
  • ---12-16 Eylül 2022 tarihleri arasında öğrencilerimiz tarafından yapılan ders kayıtlarının hatalı-eksik-yanlış yapılmış veya hiç ders kaydı yapılamamış olması durumunda düzeltme-onaylama-ekleme-çıkarma işlemleri ise bir sonraki hafta olan 19-23 Eylül 2022 tarihleri arasında yapılacaktır. Hatalı-eksik yanlış veya yapamadığınız ders kayıtlarınızı 19-23 Eylül 2022 tarihleri arasında danışmanınıza düzelttirebilmektesiniz. (12-16 Eylül tarihleri arasında yanlış eksik yapılan hatalı kayıtlar ancak 19-23 Eylül tarihleri arası düzeltilebilmektedir)
  • ---Öğrencilerimizin ders kayıtlarını öğrenci bilgi sisteminin öğrenciye açık olduğu tarihlerde (12-16 Eylül 2022 tarihleri arası) mümkün olduğunca aşağıda linkte verilen seçilecek ders listesineki ders adları ve ders kodlarını dikkate alarak ders kayıtlarını yapmaları beklenmektedir. Ders kaydınızda eksik, hatalı, yanlış kayıtlar yapmışsanız ve yaptığınız ders kaydının onay işlemi için 19-23 Eylül 2022 tarihleri arası danışmanınıza başvurunuz. Öğrencilerin yaptığı Ders kayıtları ile ilgili onaylama ve düzeltme işlemi ancak 19-23 Eylül 2022'de yapılabilecektir.
  • ---Hangi saatte hangi derslikte ders olduğu ders programında ilan edilecektir. Ders programları OMYO Yönetim Organizasyon bölümü web sayfasında ilan edilmektedir. Ders programları için OMYO Yönetim Organizasyon Bölümü WEB sayfasını ziyaret ediniz.. https://www.osmaniye.edu.tr/omyo/omyoyonetim
  • ---Ders kaydınızın onaylanıp onaylanmadığını-hatalı-eksik ise düzeltilip düzeltilmediğini kontrol etmek için https://obs.osmaniye.edu.tr/ adresini ziyaret ediniz… (19-23 Eylül 2022 tarihleri arasında kontrol ediniz)
  • ---Yatay geçişle yeni kaydolan ve daha önce başka üniversitede okuyup ders muafiyetinde bulunmak isteyen öğrencilerin OMYO Yönetim Organizasyon Bölümü İşletme Yönetimi Programı WEB sayfasındaki derslere göre daha önceki üniversitede aldıkları ve başarılı oldukları dersleri tutuyor ise (dersin AKTS veya kredileri tutacak) bu dersleri muafiyet formuna yazarak talepte bulanabilirler. Muafiyet formu OMYO WEB sayfasında Öğrenci- formlar- belgeler sekmesinde vardır. Bazı derslerden muaf olmak isteyen öğrencilerin muafiyet formunu bilgisayarda doldurup çıktısını alarak 12.09.2022 - 23.09.2022 tarihleri (dahil) arasında; muafiyet formuna 1- Transkript (not belgesi) (aslı) 2- Adayların daha önceden okudukları üniversiteden almış olduğu derslerin içerikleri (Onaylı) belgelerini de ekleyerek İşletme Bölüm sekreterine vermeleri gerekmektedir. Ders Muafiyet başvuruları bölüm komisyonunda değerlendirilip karar verilmektedir.
  • ---Kayıt dondurmak isteyen öğrenciler süresi içerisinde mazeretini bildirir dilekçe ile İşletme Bölüm sekreterliğine başvurması gerekmektedir.
  • ---İkinci öğretim programına kaydolan veya okulu uzatan veya ikinci üniversite olarak kaydolan öğrencilerden harç yatırmak zorunda olan öğrencilerin https://www.osmaniye.edu.tr/birimduyuru-oidb-17498-2022_2023_Egitim_ogretim_Yili_Guz_Yariyili__Kayit_Yenileme_Ders_ Kaydi_Duyurusu adresini ziyaret etmesi rica olunur. Harç bilgileri, nereye nasıl harç yatırılacağı linkte ilan edilmiştir.
  •  
  • ---Eğitim-Öğretim süreci, ders kaydı ve diğer konularla ilgili birçok husus Üniversitemiz, Yüksekokulumuz ve Bölümümüz web sayfalarında duyurular şeklinde ilan edilmektedir. Detaylı bilgi için öncelikle aşağıdaki web adreslerini ziyaret ediniz.

  •  Üniversitemiz Web adresi    https://www.osmaniye.edu.tr/anasayfa.aspx

  • Osmaniye Meslek Yüksekokulu Web adresi https://www.osmaniye.edu.tr/omyo

    İşletme Yönetimi bölümü web adresi  https://www.osmaniye.edu.tr/omyo/omyoyonetim

    İŞLETME YÖNETİMİ PROGRAMI ÖĞRETİM ELEMANLARI İLETİŞİM BİLGİ FORMU

    Adı ve Soyadı

    E-mail

    Dahili no

    Dr. Öğr. Üyesi Abdurrahman AKMAN (Bölüm Başkanı)

    abdurrahmanakman@osmaniye.edu.tr

    5073

    Dr. Öğr. Üyesi Erkin ARTANTAŞ

    erkinartantas@]osmaniye.edu.tr

    5076

    Öğr. Gör. Salim KÖKSAL

    (İşletme 1.sınıf NÖ-İÖ danışmanı)

    salimkoksal@osmaniye.edu.tr

    5023

    Öğr. Gör. Burhan DİKMEN

    (İşletme 2.sınıf NÖ-İÖ danışmanı)

    burhandikmen@osmaniye.edu.tr

    5026





 

İletişim
Karacaoğlan Kampüsü 80000 OSMANİYE/TÜRKİYE
00328827100
00328825096
abdurrahmanakman@osmaniye.edu.tr