
Fakültemiz Gıda Teknolojisi Bölümü Anavarza Bal'a Teknik Gezi Düzenledi
- Our University
- NEWS
- Fakültemiz Gıda Teknolojisi Bölümü Anavarza B...

Date Added :23.06.2022 13:01
Date of Update: 09.06.2022 00:00
App.goruntuleme_sayisi :1205
Fakültemiz Gıda Teknolojisi Bölümü, Adana’nın Kozan ilçesinde yer alan Anavarza Bal tesislerine Dekan Yardımcımız Doç. Dr. Fatma Hepsağ ve Gıda Teknolojisi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Pembe Evci Çürük’ün katılımlarıyla teknik gezi düzenlenmiştir. Teknik gezide öğrencilere, balda yapılan analizler ile balın işleme prosesleri hakkında teknik bilgiler verilmiş ve balda duyusal analizler gerçekleştirilmiştir. Teknik gezinin ardından bölgede bulunan Dağılcak Mesire Alanında öğle yemeği düzenlenmiştir.
Research
International
Prospective Student
Sitemizde, 6698 sayılı kanun kapsamında kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Çerezler hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.