T.C.
OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ
Kadirli Uygulamalı Bilimler Fakültesi
2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Gastronomi ve Mutfak Sanatları Anabilim Dalı Tezli YL
Final Sınav Takvimi
| S. N. | Tarih ve Gün | Saat | Ders Kodu ve Ders Adı (Varsa Şube Adı) | Sınav Salonu | Ders Öğretim Elemanı | 1. Gözetmen | 2. Gözetmen | 
| 1 | 05.07.2024 Cuma | 15:00 
 | GMSYL520 Gıda Pazarlaması | 221 | Dr. Öğr. Üyesi Meral ÜZÜLMEZ | 
 | 
 | 
| 2 | 08.07.2024 Pazartesi | 09:00 | GMSYL518 Disiplinler Arası Bakış Açısıyla Gastronomi | 221 | Dr. Öğr. Üyesi Meral ÜZÜLMEZ | 
 | - | 
| 3 | 10.07.2024 Çarşamba | 10:00 | GMSYL514 -Gıda Güvenliği ve Kalite Yönetim Sistemleri | 221 | 
 Dr. Öğr. Üyesi. Mevhibe TERKURAN | 
 | 
 | 
| 5 | 12.07.2024 Cuma | 09:00 | GMSYL506 Nicel Araştırmalarda Veri Toplama ve İstatistiksel Analiz | 221 | Doç. Dr. Önder YAYLA | 
 | 
 | 
| 6 | 12.07.2024 Cuma | 09:00 | GMSYL508 Nitel Araştırmalarda Veri Toplama ve İstatistiksel Analiz | 146 | Doç. Dr. Önder YAYLA | 
 | 
 | 
| 7 | 12.07.2024 Cuma | 17:00 | GMSYL524 Osmaniye Mutfak Araştırmaları ve Uygulamaları | 221 | Arş. Gör. Dr. Merve ONUR | 
 | - | 
| ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ… GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜM BAŞKANLIĞI | |||||||
| Not: | 
 | 
| 1. | Her bir sınıf seviyesi için ayrı ayrı doldurulur. | 
| 2. | 2’den fazla gözetmen olduğunda sağa bir sütun eklenebilir. | 
| 3. | Ders sayısı fazla olduğunda satır eklenebilir. Formun adında hangi sınav takvimi ilan edilecekse o kalmalı, diğer sınav adları silinmelidir. | 
T.C.
OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ
Kadirli Uygulamalı Bilimler Fakültesi
2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Gastronomi ve Mutfak Sanatları Anabilim Dalı Tezsiz YL
Final Sınav Takvimi
| S. N. | Tarih ve Gün | Saat | Ders Kodu ve Ders Adı (Varsa Şube Adı) | Sınav Salonu | Ders Öğretim Elemanı | 1. Gözetmen | 2. Gözetmen | 
| 1 | 05.07.2024 Cuma | 21.00 
 | GMSYL5020 Gıda Pazarlaması | 221 | Dr. Öğr. Üyesi Meral ÜZÜLMEZ | 
 | 
 | 
| 2 | 08.07.2024 Pazartesi | 21.00 | GMSYL5018 Disiplinler Arası Bakış Açısıyla Gastronomi | 221 | Dr. Öğr. Üyesi Meral ÜZÜLMEZ | 
 | - | 
| 3 | 10.07.2024 Çarşamba | 18.00 | GMSYL5014 Gıda Güvenliği ve Kalite Yönetim Sistemleri | 221 | 
 Dr. Öğr. Üyesi. Mevhibe TERKURAN | 
 | 
 | 
| 5 | 12.07.2024 Cuma | 20.00 | GMSYL5006 Nicel Araştırmalarda Veri Toplama ve İstatistiksel Analiz | 221 | Doç. Dr. Önder YAYLA | 
 | 
 | 
| 6 | 12.07.2024 Cuma | 21.00 | GMSYL5008 Nitel Araştırmalarda Veri Toplama ve İstatistiksel Analiz | 221 | Doç. Dr. Önder YAYLA | 
 | 
 | 
| 7 | 12.07.2024 Cuma | 18.00 | GMSYL5024 Osmaniye Mutfak Araştırmaları ve Uygulamaları | 221 | Arş. Gör. Dr. Merve ONUR | 
 | - | 
| 8 | 10.07.2024 Çarşamba | 20.00 | GMSYL5016 Gıda Hazırlamada Yağlar | 221 | Dr. Öğr. Üyesi. Mevhibe TERKURAN | 
 | 
 | 
| ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ… GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜM BAŞKANLIĞI | |||||||
28.06.2024 Görüntülenme Sayısı: 493
 
                    
