OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ KADİRLİ UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ
2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI
GASTRONOMİ VE MUTFK SANATLARI BÖLÜMÜ 1. SINIF DERS PROGRAMI
| Günler/Saat | 08:15-09:00 | 09:15-10:00 | 10:15-11:00 | 11:15-12:00 | 13:15-14.00 | 14:15-15:00 | 15:15-16.00 | 16.15-17:00 | ||||||
| Pazartesi | GMS110 İş Güvenliği Ve İşçi Sağlığı Doç. Dr. Önder Yayla 143 | GMS102 Genel İşletme Dr. Öğr. Üy. Meral Üzülmez 143 | İngilizce II Doç. Dr. Yasin KARACA 143 | GMS102 Genel İşletme Dr. Öğr. Üy. Meral Üzülmez 143 | ||||||||||
| Salı | GMS106 Davranış Bilimleri Dr. Öğr. Üy. Meral Üzülmez 143 | 
 | GMS104 Matematik Öğr. Gör. Mehmet Yurtal 143 | GMS114 Yönetim Ve Organizasyon Doç. Dr. Önder Yayla 143/ GMS112 Gıda Mikrobiyolojisi Dr. Öğr. Üy. Mevhibe Terkuran | ||||||||||
| Çarşamba | 
 | GMS114 Yönetim Ve Organizasyon Doç. Dr. Önder Yayla 143/ GMS112 Gıda Mikrobiyolojisi Dr. Öğr. Üy. Mevhibe Terkuran | TDL102 Türk Dili II Öğr. Gör. Esra Tut (ONLINE) 
 | 
 | 
 
 | 
 
 | ||||||||
| Perşembe | 
 | GMS116 Gıda Güvenliği Ve Hijyen Dr. Öğr. Üy. Mevhibe Terkuran 143 | GMS108 Beslenmenin Temel İlkeleri Öğr. Gör. Şeyda Yayla 143 
 
 | ATA102 Atatürk İlkeleri Ve İnkılap Tarihi II Dr. Öğr. Üy. Çağlar Tan (ONLINE) 
 | ||||||||||
| Cuma | 
 
 | 
 
 | 
 | 
 | 
 | 
 | 
 | |||||||
ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ… GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜM BAŞKANLIĞI...
OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ KADİRLİ UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ
2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI
GASTRONOMİ VE MUTFK SANATLARI BÖLÜMÜ 2. SINIF DERS PROGRAMI
| Günler/Saat | 08:15-09:00 | 09:15-10:00 | 10:15-11:00 | 11:15-12:00 | 13:15-14.00 | 14:15-15:00 | 15:15-16.00 | 16.15-17:00 | ||||||||||
| Pazartesi | GMS208 İçecek Teknolojisi Dr. Öğr. Üy. Mevhibe Terkuran Toplantı Salonu 1 | GMS210 Mesleki İng II Dr. Öğr. Üy. Mevhibe Terkuran Toplantı Salonu 1 | GMS238 Sürdürülebilir Gastronomi Doç. Dr. Önder Yayla 
 | 
 | 
 | |||||||||||||
| Salı | 
 | 
 | 
 | 
 | 
 | 
 | 
 | 
 | ||||||||||
| Çarşamba | 
 | 
 | 
 | GMS240 Gıda Mevzuatı Dr. Öğr. Üy. Mevhibe Terkuran 143 | 
 | GMS228 İnsan Kaynakları Yönetimi Dr. Öğr. Üy. Meral Üzülmez Toplantı salonu 1 
 | ||||||||||||
| Perşembe | GMS236 Kültürel Miras Yönetimi 
 Dr. Öğr. Üy. Meral Üzülmez 
 | GMS234 Gönüllülük Çalışmaları Doç. Dr. Önder Yayla/ GMS236 Kültürel Miras Yönetimi Dr. Öğr. Üy. Meral Üzülmez | GMS234 Gönüllülük Çalışmaları Doç. Dr. Önder Yayla | 
 
 
 
 GMS206 Mutfak Hizmetleri Uygulaması I Dr. Merve Onur Toplantı Salonu 1 
 | ||||||||||||||
| Cuma | 
 
 | 
 
 | GMS204 Türk Mutfak Kültürü Öğr. Gör. Şeyda Yayla 143 
 | GMS202 Tatlı Ve Pasta Sanatı Ergin Fidan 143 
 | 
 
 | |||||||||||||
ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ… GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜM BAŞKANLIĞI...
OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ KADİRLİ UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ
2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI
GASTRONOMİ VE MUTFK SANATLARI BÖLÜMÜ 3. SINIF DERS PROGRAMI
| Günler/Saat | 08:15-09:00 | 09:15-10:00 | 10:15-11:00 | 11:15-12:00 | 13:15-14.00 | 14:15-15:00 | 15:15-16.00 | 16.15-17:00 | ||||||||
| Pazartesi | GMS332 Yaratıcılık Öğr. Gör. Şeyda Yayla Toplantı Salonu 2 | GMS308 Tabak Tasarımı A Grubu K.Mutfak Öğr. Gör. Şeyda Yayla Toplantı Salonu 2 
 | 
 GMS308 Tabak Tasarımı B Grubu Öğr. Gör. Şeyda Yayla K. Mutfak Toplantı Salonu 2 | |||||||||||||
| Salı | 
 | GMS326 Ziyafet Yönetimi Samet Taş Toplantı Salonu 1 
 | 
 | 
 | 
 | 
 | ||||||||||
| Çarşamba | GMS334 Yiyecek İçecek Pazarlaması Dr. Öğr. Üy. Meral Üzülmez Toplantı Salonu 1 
 | 
 
 | 
 | GMS312 Mesleki İngilizce IV Dr. Öğr. Üy. Mevhibe Terkuran Toplantı Salonu 2 | ||||||||||||
| Perşembe | 
 GMS302 Türk Mutfağı Uygulamaları Ergin Fidan Büyük Mutfak Toplantı Salonu 1 | 
 GMS310 Menü Planlama Ve Maliyet Kontrolü Dr. Öğr. Üy. Mevhibe Terkuran Toplantı Salonu 2 
 | 
 | |||||||||||||
| Cuma | GMS336 Pastacılık Ve Çikolata Yapım Teknikleri Dr. Merve Onur Büyük Mutfak Toplantı Salonu 1 | GMS304 Dünya Mutfak Kültürü Dr. Merve Onur Toplantı Salonu 1 | 
 | 
 | ||||||||||||
ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ… GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜM BAŞKANLIĞI...
 
 
OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ KADİRLİ UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ
2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI
GASTRONOMİ VE MUTFK SANATLARI BÖLÜMÜ 4. SINIF DERS PROGRAMI
| Günler/Saat | 08:15-09:00 | 09:15-10:00 | 10:15-11:00 | 11:15-12:00 | 13:15-14.00 | 14:15-15:00 | 15:15-16.00 | 16.15-17:00 | ||||
| Pazartesi | GMS424 Gastronomi Psikolojisi Dr. Öğr. Üy. Meral Üzülmez 251 
 | GMS432 Yiyecek İçecek İşletmelerinde Mekân Tasarımı Ve Konsept Doç. Dr. Önder Yayla Toplantı Salonu 2 | GMS410 Gıda Formülasyonları Ve Duyusal Analiz Dr. Öğr. Üy. Mevhibe Terkuran B. Mutfak Toplantı Salonu 2 | |||||||||
| Salı | GMS412 Füzyon Mutfak Öğr. Gör. Şeyda Yayla B.Mutfak Toplantı Salonu 1 | GMS414 Kore Mutfağı Öğr. Gör. Şeyda Yayla B.Mutfak Toplantı Salonu 1 | ||||||||||
| Çarşamba | GMS418 Yaratıcı Mutfak Uygulamaları Öğr. Gör. Şeyda Yayla B. Mutfak Toplantı Salonu 1 
 | GMS418 Yaratıcı Mutfak Uygulamaları Öğr. Gör. Şeyda Yayla B. Mutfak Toplantı Salonu 1 
 | ||||||||||
| Perşembe | GMS402 Mezuniyet Projesi Dr. Merve Onur 
 | GMS404 Gastronomi Seminerleri Doç. Dr. Önder Yayla Konferans Salonu 
 | 
 | |||||||||
| Cuma | GMS402 Mezuniyet Projesi Doç. Dr. Önder Yayla Öğr. Gör. Şeyda Yayla Dr. Öğr. Üyesi Meral Üzülmez Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe Terkuran 
 | 
 | 
 | GMS402 Mezuniyet Projesi Doç. Dr. Önder Yayla Öğr. Gör. Şeyda Yayla Dr. Öğr. Üyesi Meral Üzülmez Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe Terkuran 
 
 | GMS402 Mezuniyet Projesi Dr. Merve Onur Doç. Dr. Önder Yayla Öğr. Gör. Şeyda Yayla Dr. Öğr. Üyesi Meral Üzülmez Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe Terkuran 
 | |||||||
ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ… GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜM BAŞKANLIĞI...
01.03.2024 Görüntülenme Sayısı: 577
 
                    
