2023-2024 Akademik Yılı Güz Dönemi
Gastronomi Ve Mutfak Sanatları
Tezli I. Dönem Final Sınav Programı
| Tarih | Saati | Dersin Adı | Dersi Veren Öğretim Üyesi | 
| 24.01.2024 | 13.00 | Gastronomide Ürün Geliştirme ve Duyusal Analiz | Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe TERKURAN | 
| 24.01.2024 | 14.00 | Besin Üretiminde ve Saklamada Yeni Eğilimler | Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe TERKURAN | 
| 02.02.2024 | 13.00 | Bilimsel Araştırma Yöntemleri ve Etik | Doç. Dr. Önder YAYLA | 
| 02.02.2024 | 14.00 | Coğrafi İşaret Projeleri | Doç. Dr. Önder YAYLA | 
| 03.02.2024 | 13.00 | Sürdürülebilir Gastronomi Turizmi | Dr. Öğr. Üyesi Meral ÜZÜLMEZ | 
| 03.02.2024 | 14.00 | Mutfak Sosyolojisi | Dr. Öğr. Üyesi Meral ÜZÜLMEZ | 
2023-2024 Akademik Yılı Güz Dönemi
Gastronomi Ve Mutfak Sanatları
Tezsiz I. Dönem Final Sınav Programı
| Tarih | Saati | Dersin Adı | Dersi Veren Öğretim Üyesi | 
| 24.01.2024 | 11.00 | Gastronomide Ürün Geliştirme ve Duyusal Analiz | Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe TERKURAN | 
| 24.01.2024 | 12.00 | Besin Üretiminde ve Saklamada Yeni Eğilimler | Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe TERKURAN | 
| 02.02.2024 | 11.00 | Bilimsel Araştırma Yöntemleri ve Etik | Doç. Dr. Önder YAYLA | 
| 02.02.2024 | 12.00 | Coğrafi İşaret Projeleri | Doç. Dr. Önder YAYLA | 
| 03.02.2024 | 11.00 | Sürdürülebilir Gastronomi Turizmi | Dr. Öğr. Üyesi Meral ÜZÜLMEZ | 
| 03.02.2024 | 12.00 | Mutfak Sosyolojisi | Dr. Öğr. Üyesi Meral ÜZÜLMEZ | 
22.01.2024 Görüntülenme Sayısı: 448
 
                    
