T.C.
OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ KADİRLİ UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ 2023-2024 GÜZ YARIYILI BÜTÜNLEME SINAV PROGRAMI
| SINAV TARİHİ | Sınav Saati | 1.Sınıf 
 | Sınav Saati | 2.Sınıf | Sınav Saati | 3. Sınıf | SINAV SAATİ | 4.Sınıf | 
| 
 
 
 
 
 
 
 12.02.2024 PAZARTESİ | 
 TÜM GÜN 
 (Online) 
 
 | Türk Dili I 
 Öğr. Gör. Esra Tut 
 | 
 
 
 12.00 (D:143) | Temel Mutfak Uygulamaları 
 Öğr. Gör. Şeyda Yayla 
 
 | 
 
 11.00 (D:143) 
 
 
 | Hamur Ürünleri 
 Öğr. Gör. Şeyda Yayla | 
 
 
 13.00 (D:143) 
 
 
 | Yöresel Mutfaklar 
 Öğr. Gör. Şeyda Yayla | 
| 
 
 
 | 
 | 
 10.00 (D:143) | Temel Sanat ve Estetik 
 
 Öğr. Gör. Şeyda Yayla 
 | 
 | 
 | 
 
 
 14.00 (D:143) | Dünya Mutfak Uygulamaları 
 
 Öğr. Gör. Şeyda Yayla | |
| 
 
 
 
 
 13.02.2024 SALI | 
 
 13.15-13.40 
 (Online) | Atatürk İlkeleri Ve İnkılap Tarihi 
 Dr. Öğr. Üyesi Çağlar TAN 
 | 
 
 14.00 (D:143) 
 
 
 
 
 | Baharat ve Kahve Kültürü 
 Arş. Gör. Dr. Merve ONUR 
 | 
 
 13.00 (D:143) 
 
 
 
 
 | Gıda Muhafaza Teknikleri 
 Arş. Gör. Dr. Merve ONUR 
 | 
 
 11.00 (D:143) 
 
 
 
 
 | Gastronomi Yazarlığı 
 Arş. Gör. Dr. Merve ONUR 
 | 
| 
 
 10.00 (D:143) | 
 Gastronomi ve Mutfak Sanatlarına Giriş 
 Arş. Gör. Dr. Merve ONUR 
 | 
 
 
 | 
 | 
 
 11.00 (D:143) | Servis Teknikleri 
 Arş. Gör. Dr. Merve ONUR 
 
 
 
 | 
 
 | 
 
 
 
 | |
| 
 14. 00 (D:143) 
 | 
 Beslenmenin Temel İlkeleri 
 Arş. Gör. Dr. Merve ONUR 
 | 
 | 
 | 
 12.00 (D:143) | Mutfak Hizmetleri. Uygulaması II 
 Arş. Gör. Dr. Merve ONUR 
 
 | 
 | 
 | |
| 
 
 
 
 
 
 14.02.2024 ÇARŞAMBA | 
 
 
 16.00 | Sağlık Tedbirleri ve İlk Yardım 
 Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe Terkuran 
 | 
 
 
 15.00 (D:143) 
 
 
 
 | Gıda Mikrobiyolojisi 
 
 Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe Terkuran 
 
 | 
 
 
 10.00 (D:143) 
 
 
 
 
 
 | Mesleki İng III 
 
 Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe Terkuran 
 | 
 
 
 11.00 (D:143) 
 | 
 
 Deneysel Pişirme Yön. 
 Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe Terkuran 
 
 
 | 
| 
 
 13.00 (D:143) | Genel Ekonomi 
 Doç. Dr. Nermin Bahşi 
 | 
 
 12.00 (D:143) | Mesleki İng I 
 Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe Terkuran 
 
 | 
 
 09.00 (D:143) | Besin Kimyası 
 Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe Terkuran 
 
 
 | 
 
 14.00 (D:143) | Endüstriyel Mutfak ve Toplu Beslenme 
 Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe Terkuran | |
| 
 
 
 
 
 
 
 15.02.2024 PERŞEMBE | 
 
 14.00 (D:143) 
 
 | Dijital Okur Yazarlık 
 Doç. Dr. Önder Yayla | 
 
 16.00 (D:143) 
 | Yönetim Ve Organizasyon 
 Doç. Dr. Önder Yayla 
 | 
 
 12.00 (D:143) 
 
 | Meslek Etiği 
 Doç. Dr. Önder Yayla 
 | 
 
 13.00 (D:143) | Bilimsel Araştırma Yöntemleri 
 Doç. Dr. Önder Yayla | 
| 
 
 15.00 (D:143) 
 | 
 İngilizce I 
 Doç. Dr. Önder Yayla 
 | 
 
 
 | 
 | 
 
 
 11.00 (D:143) 
 | Gıda Coğrafyası 
 Doç. Dr. Önder Yayla | 
 
 
 10.00 (D:143) | Vejetaryen ve Diyet Mutfağı 
 
 Ergin FİDAN 
 
 | |
| 
 | 
 
 | 
 | 
 | 
 | 
 | 
 09.00 (D:143) | 
 Birey ve Lezzet 
 Doç. Dr. Önder Yayla 
 | |
| 
 
 
 
 16.02.2024 CUMA 
 
 
 | 
 
 13.00 (D:143) 
 
 | Turizme Giriş 
 Dr. Öğr. Üyesi Meral Üzülmez 
 | 
 09.00 (D:143) 
 | Gastronomi Turizmi 
 Dr. Öğr. Üyesi Meral Üzülmez 
 | 
 16.00 (D:143) 
 
 
 
 
 
 | Turizm Pazarlaması 
 Dr. Öğr. Üyesi Meral Üzülmez | 
 14.00 (D:143) 
 
 
 
 
 
 
 | Miksoloji 
 Doç. Dr. Önder Yayla | 
| 10.00 (D:143) | Genel Muhasebe 
 Öğr. Gör. Sultan EROL AYGÜN | 12.00 (D:143) | Yiyecek İçecek Yönetimi 
 Dr. Öğr. Üyesi Meral Üzülmez 
 
 | 
 | 
 
 | 15.00 (D:143) | Gastronomi Sosyolojisi 
 
 Dr. Öğr. Üyesi Meral Üzülmez 
 | |
| 
 | 
 | 11.00 (D:143) | 
 Gastronomi Tarihi 
 Dr. Öğr. Üyesi Meral Üzülmez | 
 | 
 | 
 | 
 
 | 
01.02.2024 Görüntülenme Sayısı: 447
 
                    
