T.C.

OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ KADİRLİ UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ

GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ 2022-2023 GÜZ YARIYILI BÜTÜNLEME SINAV PROGRAMI

SINAV TARİHİ

Sınav Saati

1.Sınıf

 

Sınav Saati

2.Sınıf

Sınav Saati

3. Sınıf

SINAV SAATİ

4.Sınıf

 

 

 

PAZARTESİ

23.01.2023

 

15: 00

(D:143)

 

Atatürk İlkeleri Ve İnkılap Tarihi

 

Dr. Öğr. Üyesi Ferdi Akbaş

11.00

(D:143)

Yönetim Ve Organizasyon

 

Doç. Dr. Önder Yayla

10.00

(D:143)

 

Gıda Coğrafyası

 

Doç. Dr. Önder Yayla

10.00

(D:143)

Deneysel Pişirme Yön.

 

Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe Terkuran

 

10.00

(D:143)

 

Genel Muhasebe

 

Öğr. Gör. Sultan Erol Aygün

12.00

(D:143)

 

 

 

 

Baharat Ve Kahve Kültürü

 

Prof. Dr. Saime Küçükkömürler

 

11.00

(BÜYÜK MUTFAK)

 

 

Mutfak Hizmetleri. Uygulaması II

 

Ergin FİDAN

13.00

(D:143)

Birey ve Lezzet

 

Doç. Dr. Önder Yayla

 

SALI

24.01.2023

 

 

 

 

 

13.00

(D:143)

 

 

 

 

Türk Dili I

 

Öğr. Gör. Esra Tut

10.00

(D:143)

Temel Sanat ve Estetik

 

 

Öğr. Gör. Şeyda Yayla

11.00

(D:143)

Mesleki İng III

 

 

Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe Terkuran

 

 

11.00

(D:143)

 

 

 

 

Restoran İşletmeciliği

 

 

Doç. Dr. Önder Yayla

10.00

(D:143)

Gastronomi ve mutfak Sanatlarına Giriş

 

Doç. Dr. Önder Yayla

13.00

(D:143)

 

İletişim ve İnsan ilişkileri

 

 

Dr. Öğr. Üyesi Meral Üzülmez

12.00

(D:143)

 

 

 

 

 

Turizm Pazarlaması

 

Dr. Öğr. Üyesi Meral Üzülmez

12.00

(D:143)

 

 

 

 

 

Yenilebilir Yabani Otlar

 

 

Prof. Dr. Saime Küçükkömürler

 

 

 

 

 

ÇARŞAMBA

25.01.2023

 

 

10.00

(D:143)

 

İngilizce I

 

Doç. Dr. Önder Yayla

 

12.00

(D:143)

Mesleki İng I

 

Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe Terkuran

10.00

(D:143)

 

 

 

 

Meslek Etiği

 

 

Öğr. Gör. Şeyda Yayla

13.00

 

Miksoloji

 

Doç. Dr. Önder Yayla

11.00

 

(D:143)

Dijital Okur Yazarlık

 

Doç. Dr. Önder Yayla

13.00

(D:143)

Kültür ve Turizm

 

Dr. Öğr. Üyesi Meral Üzülmez

 

13.00

(D:143)

Besin Kimyası

 

 

Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe Terkuran

11.00

(D:143)

Bilimsel Araştırma Yöntemleri

 

Doç. Dr. Önder Yayla

 

PERŞEMBE

 

26.01.2023

 

 

 

 

 

10.15

(D:143)

 

 

Genel Ekonomi

Doç. Dr. Nermin Bahşi

 

13.00

(BÜYÜK MUTFAK)

 

Temel Mutfak Uyg.

 

Öğr. Gör. Şeyda Yayla

 

 

11.00

(D:143)

 

Girişimcilik

 

Dr. Öğr. Üyesi Meral Üzülmez

13.00

(BÜYÜK MUTFAK)

 

Dünya Mutfak Uygulamaları

 

 

Öğr. Gör. Şeyda Yayla

11.00

(D:143)

 

Turizme Giriş

 

Dr. Öğr. Üyesi Meral Üzülmez

 

12.00

(D:143)

 

Yiyecek İçecek Yönetimi

 

Dr. Öğr.

Üyesi Meral Üzülmez

13.00

(BÜYÜK MUTFAK)

Hamur Ürünleri

 

Öğr. Gör. Şeyda Yayla

13.00-

(BÜYÜK MUTFAK)

 

 

Yöresel Mutfaklar

 

Öğr. Gör. Şeyda Yayla

 

 

 

 

CUMA

27.01.2023

 

 

 

10.00

(D:143)

Beslenmenin Temel İlkeleri

 

Prof. Dr. Saime Küçükkömürler

 

11.00

(D:143)

 

 

 

 

Gastronomi Tarihi

 

Dr. Öğr. Üyesi Meral Üzülmez

10.00

(D:143)

Gıda Muhafaza Teknikleri

 

Prof. Dr. Saime Küçükkömürler

12.00

(143)

Endüstriyel Mutfak ve Toplu Beslenme

Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe Terkuran

10.00

(D:143)

Sağlık Tedbirleri ve İlk Yardım

 

Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe Terkuran

12.00

(D:143)

Gastronomi Turizmi

 

Dr. Öğr. Üyesi Meral Üzülmez

11.00

(D:143)

Servis Teknikleri

 

Doç. Dr. Önder Yayla

 

12.00

(D:143)

 

Gastronomi Sosyolojisi

 

 

Dr. Öğr. Üyesi Meral Üzülmez

 

 

13.00

(D:143)

Gıda Mevzuatı

Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe Terkuran

 

 

 

 

 

 

 

 

17.01.2023 Görüntülenme Sayısı: 198