T.C.
OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ KADİRLİ UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ 2022-2023 GÜZ YARIYILI BÜTÜNLEME SINAV PROGRAMI
SINAV TARİHİ |
Sınav Saati |
1.Sınıf
|
Sınav Saati |
2.Sınıf |
Sınav Saati |
3. Sınıf |
SINAV SAATİ |
4.Sınıf |
PAZARTESİ 23.01.2023
|
15: 00 (D:143)
|
Atatürk İlkeleri Ve İnkılap Tarihi
Dr. Öğr. Üyesi Ferdi Akbaş |
11.00 (D:143) |
Yönetim Ve Organizasyon
Doç. Dr. Önder Yayla |
10.00 (D:143)
|
Gıda Coğrafyası
Doç. Dr. Önder Yayla |
10.00 (D:143) |
Deneysel Pişirme Yön.
Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe Terkuran
|
10.00 (D:143)
|
Genel Muhasebe
Öğr. Gör. Sultan Erol Aygün |
12.00 (D:143)
|
Baharat Ve Kahve Kültürü
Prof. Dr. Saime Küçükkömürler
|
11.00 (BÜYÜK MUTFAK)
|
Mutfak Hizmetleri. Uygulaması II
Ergin FİDAN |
13.00 (D:143) |
Birey ve Lezzet
Doç. Dr. Önder Yayla |
|
SALI 24.01.2023
|
13.00 (D:143)
|
Türk Dili I
Öğr. Gör. Esra Tut |
10.00 (D:143) |
Temel Sanat ve Estetik
Öğr. Gör. Şeyda Yayla |
11.00 (D:143) |
Mesleki İng III
Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe Terkuran
|
11.00 (D:143)
|
Restoran İşletmeciliği
Doç. Dr. Önder Yayla |
10.00 (D:143) |
Gastronomi ve mutfak Sanatlarına Giriş
Doç. Dr. Önder Yayla |
13.00 (D:143)
|
İletişim ve İnsan ilişkileri
Dr. Öğr. Üyesi Meral Üzülmez |
12.00 (D:143)
|
Turizm Pazarlaması
Dr. Öğr. Üyesi Meral Üzülmez |
12.00 (D:143)
|
Yenilebilir Yabani Otlar
Prof. Dr. Saime Küçükkömürler |
|
ÇARŞAMBA 25.01.2023
|
10.00 (D:143)
|
İngilizce I
Doç. Dr. Önder Yayla
|
12.00 (D:143) |
Mesleki İng I
Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe Terkuran |
10.00 (D:143)
|
Meslek Etiği
Öğr. Gör. Şeyda Yayla |
13.00
|
Miksoloji
Doç. Dr. Önder Yayla |
11.00
(D:143) |
Dijital Okur Yazarlık
Doç. Dr. Önder Yayla |
13.00 (D:143) |
Kültür ve Turizm
Dr. Öğr. Üyesi Meral Üzülmez
|
13.00 (D:143) |
Besin Kimyası
Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe Terkuran |
11.00 (D:143) |
Bilimsel Araştırma Yöntemleri
Doç. Dr. Önder Yayla |
|
PERŞEMBE
26.01.2023
|
10.15 (D:143)
|
Genel Ekonomi Doç. Dr. Nermin Bahşi |
13.00 (BÜYÜK MUTFAK) |
Temel Mutfak Uyg.
Öğr. Gör. Şeyda Yayla |
11.00 (D:143) |
Girişimcilik
Dr. Öğr. Üyesi Meral Üzülmez |
13.00 (BÜYÜK MUTFAK)
|
Dünya Mutfak Uygulamaları
Öğr. Gör. Şeyda Yayla |
11.00 (D:143)
|
Turizme Giriş
Dr. Öğr. Üyesi Meral Üzülmez
|
12.00 (D:143)
|
Yiyecek İçecek Yönetimi
Dr. Öğr. Üyesi Meral Üzülmez |
13.00 (BÜYÜK MUTFAK) |
Hamur Ürünleri
Öğr. Gör. Şeyda Yayla |
13.00- (BÜYÜK MUTFAK)
|
Yöresel Mutfaklar
Öğr. Gör. Şeyda Yayla
|
|
CUMA 27.01.2023
|
10.00 (D:143) |
Beslenmenin Temel İlkeleri
Prof. Dr. Saime Küçükkömürler
|
11.00 (D:143)
|
Gastronomi Tarihi
Dr. Öğr. Üyesi Meral Üzülmez |
10.00 (D:143) |
Gıda Muhafaza Teknikleri
Prof. Dr. Saime Küçükkömürler |
12.00 (143) |
Endüstriyel Mutfak ve Toplu Beslenme
Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe Terkuran |
10.00 (D:143) |
Sağlık Tedbirleri ve İlk Yardım
Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe Terkuran |
12.00 (D:143) |
Gastronomi Turizmi
Dr. Öğr. Üyesi Meral Üzülmez |
11.00 (D:143) |
Servis Teknikleri
Doç. Dr. Önder Yayla |
12.00 (D:143)
|
Gastronomi Sosyolojisi
Dr. Öğr. Üyesi Meral Üzülmez |
|
|
|
13.00 (D:143) |
Gıda Mevzuatı Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe Terkuran |
|
|
|
|
17.01.2023 Görüntülenme Sayısı: 198