4/B SÖZLEŞMELİ PERSONEL İLANI YEDEK ADAY ÇAĞRI DUYURUSU

657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4. maddesinin (B) fıkrasına göre Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar çerçevesinde Üniversitemiz merkez ve taşra teşkilatı emrinde istihdam edilmek üzere 10 adet sözleşmeli personel alımı için 14.07.2022 tarihinde Resmi Gazetede yayımlanan ilanımıza Cumhurbaşkanlığı Kariyer Kapısı (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) üzerinden yapılar başvurulardan ÖSYM tarafından 2020 yılında yapılan Kamu Personel Seçme Sınavı (B) Grubundan ilanda belirtilen puan türüne göre yapılan sıralama ve kadrolar için istenen belgelerin kontrolü neticesinde ilan edilen unvanların adedi kadar asıl ve asıl aday sayısının 5 katı kadar da yedek aday belirlenmiştir.

12 Ağustos 2022 tarihinde Üniversitemiz internet sayfasından yapılan duyuru ile Koruma ve Güvenlik Görevlisi (Kadın) kadrosuna 26.08.2022 Cuma Günü mesai bitimine (17.00) kadar evrak teslimi yaparak başvuruda bulunan asıl aday hakkından feragat etmiş olup, yedek adaylara geçilmiştir. 1. sırada olan Yedek Adayın istenilen evrakları 14.10.2022 Cuma günü saat:17.00’a kadar Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Personel Daire Başkanlığına elden teslim etmeleri gerekmektedir.

Koruma ve Güvenlik Görevlisi Kadrosu Başvuru Sonuç Listesi

BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER:

• 1-Başvuru Dilekçesi, (Tıklayınız)
  • 2-Nüfus Cüzdanı Sureti veya Kimlik Kartı Fotokopisi (Başvuruda aslı ibraz edilmek kaydıyla)
  • 3-Diploma fotokopisi veya Mezuniyet Belgesi
  • 4-2020 KPSS (B) grubu sınav sonuç belgesi
  • 5-Yerleşim Yeri ve Diğer Adres Belgesi
  • 6-Adli Sicil Kaydı
  • 7-Sağlık Bakanlığına bağlı tam teşekküllü hastaneden son 6 ay içerisinde alınmış Sağlık Kurulu Raporu
  • 8-4 Fotoğraf (Son 6 ayda çekilmiş)
  • 9-Askerlik Durum Belgesi (Erkek adaylar için), (e-Devlet üzerinden alınan belge kabul edilecektir.)
  • 10-Adli Sicil Kaydı (E-devletten resmi kurum / memuriyet seçeneği kullanılmalı),
  • 11-Mal Bildirim Formu Üniversitemiz internet sayfasından temin edilecektir.
  • 12-Destek Personeli(Şoför) pozisyona unvanında adaylardan sürücü belgesi fotokopisi (Başvuruda aslı ibraz edilmek kaydıyla), Psikoteknik belgesi ve SRC1 veya SRC2 belgesi
  • 13-Destek Personeli(İnşaat Boyacısı) unvanına adaylardan Mesleki Yeterlilik Belgesi

AÇIKLAMALAR

1- Asıl olarak kazanan adaylardan süresi içerisinde istenilen belgeleri tamamlayarak başvurmayan, feragat eden veya aranan şartları taşımadığı tespit edilenlerin yerine yedek adaylardan sırasıyla yerleştirme yapılacaktır. Son adayların puanının eşit olması halinde mezuniyet tarihi önce olan, bunun da eşit olması halinde doğum tarihi büyük olan adaya öncelik tanınacaktır. Ayrıca, adaylar değerlendirme sonuçlarına ilişkin bilgilere Kariyer Kapısı üzerinden ulaşabilecektir.

2- Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar uyarınca Sözleşmesi personelin başka bir kuruma naklen tayini mümkün değildir. Osmaniye Korkut Ata Üniversitesinin Osmaniye ili dışında teşkilatı bulunmadığından kazanan adayların Osmaniye ili içerisinde ikamet etmesi gerekmektedir.

3-17.04.2021 tarih ve 31457 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan “Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Kanunu” gereğince sözleşme yapmaya hak kazanan adaylar hakkında yapılacak olan arşiv araştırması sonucu olumlu olan adaylar ile sözleşme yapılacaktır.

4- Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esasların Ek 6’ncı maddesi gereği “İşe alınması açısından gerekli olan niteliklerden herhangi birini taşımadığının sonradan anlaşılması, işe alınma açısından gerekli olan niteliklerden herhangi birini sonradan kaybetmesi…” hallerinde hizmet sözleşmesi kurumca tek taraflı olarak feshedilir.

5- Başvuru ve sözleşme imzalama işlemleri sırasında gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu veya herhangi bir şekilde gerçeği sakladığı tespit edilenlerin sözleşmesi yapılmaz, sözleşme yapılmış olsa dahi feshedilir.

6- Süreç sonunda ilan edilen pozisyonlarda çalışmaya hak kazanan adaylar ile hizmet sözleşmesi yapılacak olup sözleşmede belirtilen şartları yerine getirmeyen adayların sözleşmeleri bir (1) ay içerisinde feshedilecektir.

7- Bu bildirim tebligat hükmünde olup, ayrıca ilgili adaylara yazılı bildirimde bulunulmayacaktır. Bu bildirim tarihinden itibaren, adaylar istenilen belgeleri, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Personel Daire Başkanlığına şahsen teslim etmeleri gerekmektedir. Posta, kargo veya kurye ile gönderilecek atama belgeleri dikkate alınmayacaktır.

Adaylar başvuru süreciyle ilgili olarak, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı’nın aşağıda belirtilen iletişim kanallarından bilgi alabileceklerdir.

İletişim Kanalları

(Tel: 0328 827 10 00 Dâhili: 1503-1505-1510-1512)
(e-Posta: personel@osmaniye.edu.tr)

ADRES : Fakıuşağı Mahallesi  Karacaoğlan Yerleşkesi