Üniversitemize Sağlık Alanında Lisans Tamamlama Programına Kayıt Hakkı Kazanan Adayların Kayıt İşlemleri
E Kayıt Tarihi : 30 Eylül - 05 Ekim 2022
Kayıt Tarihi : 30 Eylül – 07 Ekim 2022

Kayıt Yeri : Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı.

Kayıt İçin Gereken Belgeler:
1- Adayın mezun olduğu yükseköğretim kurumundan aldığı diplomanın aslı.
2- Adayın mezun olduğu Yükseköğretim Kurumundan almış olduğu not belgesi ( Transkript ) (ASLI)
3- Adayın mezun olduğu Yükseköğretim Kurumundan almış olduğu ders içeriklerini gösterir belge (Aslı ),
4- İki (2) adet 4,5 cm x 6 cm boyutunda fotoğraf,
5- Sonuç Belgesinin bilgisayar çıktısı.
6- 2000 ve daha önceki yıllarda doğmuş erkek adaylar için Askerlik şubesinden veya e-devlet üzerinden alacakları askerlik durum belgesi.

Ders Kayıt: E-Kayıt veya Üniversiteye gelerek kayıt yaptıran tüm öğrenciler aşağıda belirtilen tarihlerde katkı payını ödedikten sonra 30 Eylül-07 Ekim 2022 tarihleri arasında danışmanlarına ders kayıtlarını öğrenci bilgi sistemi üzerinden yaptırmaları gerekmektedir. Ders kaydı yapan öğrencilerin ön lisans programında aldığı derslere göre muafiyet ve intibak işlemlerini ilgili akademik birim tarafından yapılacağından,  ders içerikleri ve transkripleri ile  ilgili akademik birime başvurmaları gerekmektedir.

NOT:  E-Kayıt yaptıran öğrenciler yukarıdaki istenen belgeleri Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına  teslim etmeleri gerekmektedir.

* Üniversitemize kayıt yaptıran öğrenciler, öğrenci katkı paylarını 30 Eylül - 07 Ekim 2022 ödeyeceklerdir. Bulundukları yerdeki en yakın T.C. Ziraat Bankası ATM'lerinden veya internet şubesinden 30 Eylül - 07 Ekim Cuma günü mesai bitimine kadar öğrenci katkı paylarını yatırmaları gerekmektedir. Öğrenci katkı payınızı yatırabilmek için ATM'lerin
"Üniversite Ödemeleri"
"Anlaşmalı Üni. Ödemeleri"
"Yurtiçi Üniversiteler"
"Lütfen Ödeme Yapacağınız Üniversitenin İl Plaka Kodunu Giriniz" yazan bölüme "80" yazıp "GİRİŞ" tuşuna basınca
"Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi" menüsünden öğrenci numaranızı girerek yatırabilirsiniz. ATM'lerden öğrenci katkı payınızı yatırmak için banka hesabınızın bulunması gerekmemektedir "Giriş" tuşuna basarak işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

FAKÜLTE/YÜKSEKOKUL ÖĞRENİM ÜCRETİ
Fen-Edebiyat Fakültesi 231,50 TL

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı Akademik Takvimi İçin TIKLAYINIZ

KAYITLA İLGİLİ ÖNEMLİ NOTLAR
a) Adayların kayıt için bizzat başvurmaları gerekmektedir. Posta ile kayıt yapılmaz.
b) Kayıt için istenen belgelerin onaysız sureti veya fotokopisi kabul edilmez. Ancak aslının getirilmesi suretiyle üniversite tarafından onaylı örneği kabul edilir.
c) Belgeler eksik ise kayıt yapılmaz.
d) Belirtilen tarihler arasında kaydını yaptırmayan aday herhangi bir hak iddia edemez.
e) Üniversitemiz gerçeğe aykırı beyanda bulunarak kayıt yaptıran adaylar hakkında gerekli yasal işlemleri yapmaya yetkilidir.
29 Eylül 2022
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi 80000 Fakıuşağı / OSMANİYE