Geleceğinize Açılan Kapı...
Osmaniye Korkut
Ata
Telefon +90 000 000 00 00
Bizimle İletişime Geçin! Biz Sizi En Kısa Süre İçerisinde Arayalım.
Tüm Sroularınız İçin
Talep Formu
Telefon 0462 334 05 50
Bizimle İletişime Geçin! Biz Sizi En Kısa Süre İçerisinde Arayalım.
Akademik TV Veri Tabanı
Sayın Kütüphane Kullanıcılarımız;
Akademik TV Video tabanlı eğitim veri tabanı üniversitemiz için deneme erişimine açılmıştır. Öğrencilerimize (YLS ve Doktora dahil) paylaşmanızda fayda vardır. Erişim IP tabanlıdır. Evden bağlanmak için "uzaktan erişim" imkanlarımızı kullanabilirsiniz. Kısa bir üyelik vardır. Üye olurken mutlaka ...@osmaniye.edu.tr veya ...@ogr.oku.edu.tr uzantılı mail adreslerinizi kullanınız.

Akademik TV; bilimsel video tabanlı eğitim platformudur. Kullanıcıların tüm hem üniversite hayatları içerisinde hem de mesleklerini yaparken ihtiyaç duyacağı bilgiye video tabanlı olarak erişebilirler.  Alanında uzman eğitmenler tarafından hazırlanmış video dersler ile hem eğitim hayatınızı ilerletip iş hayatınızda bir adım öne çıkabilirsiniz.
Akademik TV, akademik bilgi ve üniversitelerde kullanılan teknolojinin kullanımına odaklanmış bir eğitim platformudur. Eğitimler en az lisans seviyesinde hazırlanmış ve eğitimin ileri dersleri mesleki bilgilerle donatılmıştır.
  • Tüm videolara kurum aboneliğiniz kapsamında ücretsiz erişebilirsiniz.
  • Videoları bilgisayar, telefon, tablet ve diğer internete bağlı cihazlardan izleyebilirsiniz.
  • Eğitimde yer alan tüm videoları izlediğinizde kare kodlu katılım sertifikasını panelinizden alabilirsiniz.
  • Eğitim setinde en son izlediğiniz yerden kolayca devam edebilirsiniz.
AkademikTV’de Eğitimi Olan Konular
  • Eğitim ve Fen Bilimleri
  • Filoloji ve Güzel Sanatlar
  • Mühendislik
  • Sağlık Bilimleri
  • Sosyal ve Spor Bilimler
  • Akademik Yazılımlar ve Akademik Yayıncılık
Akademik TV İstatistikler
  • Eğitim Seti Sayısı: 61
  • Eğitim Video Sayısı: 3429
 Erişim linki: https://akademiktv.com/
Deneme Erişimi 01/06/2022 - 01/07/2022 tarihleri arasındadır.
Karacaoğlan Yerleşkesi Fakıuşağı/OSMANİYE
kutuphane@osmaniye.edu.tr