2022-2023 Eğitim Öğretim BAHAR Yarıyılı ÖĞRETMENLİK UYGULAMASI Dersi Hakkında SON GÜNCEL LİSTE (OKÜ İLAHİYAT ve Dışarıdan Gelenler)

2022-2023 Eğitim Öğretim BAHAR Yarıyılı ÖĞRETMENLİK UYGULAMASI Dersini alacakların listesi  (OKÜ İLAHİYAT ve Dışarıdan Gelenler) ekte paylaşılmaktadır. Buna göre;

1. OKÜ İlahiyat Fakültesi öğrencisi olup İFS402 Öğretmenlik Uygulaması dersinin uygulama kısmını Osmaniye'de almak isteyip de listede ismini göremeyen veya listede ismi olduğu halde başka ilde uygulama yapan öğrenciler Microsoft Teams üzerinden Doç. Dr. Ahmet DOĞAN'a mesaj atmaları gerekmektedir. (ACİL)

2. Başka üniversitelerde okuyup Osmaniye'de staj yapanların listesi ile ilgili eksiklik olduğunu düşünen veya listede ismini göremeyen öğrenciler OKÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına başvurabilirler.

3. Uygulama dersleri 20 Mart Pazartesi günü itibarıyla başlayacak olup, deprem sebebiyle okul ve uygulama öğretmeni sıkıntısı yaşandığından dolayı öğrencilerin genel olarak hangi okullarda uygulama yapacakları ile ilgili bilgi hafta içinde duyurulacaktır.

* OKÜ İlahiyat Fakültesi Öğrenci Listesine ulaşmak için buraya tıklayınız.

** Diğer Üniversitelerde okuyan öğrenci listesine ulaşmak için buraya tıklayınız.

14 Mart 2023
ilahiyat@osmaniye.edu.tr