Geleceğinize Açılan Kapı...
Menu
Menu
Tüm Sorularınız İçin
Tüm Sorularınız İçin
Osmaniye Korkut
Ata
Bize Ulaşın
Telefon +90 000 000 00 00
Bizimle İletişime Geçin! Biz Sizi En Kısa Süre İçerisinde Arayalım.
Tüm Sroularınız İçin
Tüm Sroularınız İçin
Talep Formu
Bize Ulaşın
Telefon 0462 334 05 50
Bizimle İletişime Geçin! Biz Sizi En Kısa Süre İçerisinde Arayalım.
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ 2023-2024 GÜZ YARIYILI BÜTÜNLEME SINAV PROGRAMI

 

T.C.

OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ KADİRLİ UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ

GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ 2023-2024 GÜZ YARIYILI BÜTÜNLEME SINAV PROGRAMI

SINAV TARİHİ

Sınav Saati

1.Sınıf

 

Sınav Saati

2.Sınıf

Sınav Saati

3. Sınıf

SINAV SAATİ

4.Sınıf

 

 

 

 

 

 

 

12.02.2024

PAZARTESİ

 

TÜM GÜN

 

(Online)

 

 

Türk Dili I

 

Öğr. Gör. Esra Tut

 

 

 

 

12.00 (D:143)

Temel Mutfak Uygulamaları

 

Öğr. Gör. Şeyda Yayla

 

 

 

 

11.00

(D:143)

 

 

 

Hamur Ürünleri

 

Öğr. Gör. Şeyda Yayla

 

 

 

13.00

(D:143)

 

 

 

Yöresel Mutfaklar

 

Öğr. Gör. Şeyda Yayla

 

 

 

 

 

10.00

(D:143)

Temel Sanat ve Estetik

 

 

Öğr. Gör. Şeyda Yayla

 

 

 

 

 

 

14.00

(D:143)

Dünya Mutfak Uygulamaları

 

 

Öğr. Gör. Şeyda Yayla

 

 

 

 

 

13.02.2024

SALI

 

 

13.15-13.40

 

(Online)

Atatürk İlkeleri Ve İnkılap Tarihi

 

Dr. Öğr. Üyesi Çağlar TAN

 

 

 

14.00

(D:143)

 

 

 

 

 

Baharat ve Kahve Kültürü

 

Arş. Gör. Dr. Merve ONUR

 

 

 

13.00

(D:143)

 

 

 

 

 

Gıda Muhafaza Teknikleri

 

Arş. Gör. Dr. Merve ONUR

 

 

 

11.00 (D:143)

 

 

 

 

 

Gastronomi Yazarlığı

 

Arş. Gör. Dr. Merve ONUR

 

 

 

10.00

(D:143)

 

Gastronomi ve Mutfak Sanatlarına Giriş

 

Arş. Gör. Dr. Merve ONUR

 

 

 

 

 

 

 

11.00

(D:143)

Servis Teknikleri

 

Arş. Gör. Dr. Merve ONUR

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

14. 00

(D:143)

 

 

Beslenmenin Temel İlkeleri

 

Arş. Gör. Dr. Merve ONUR

 

 

 

 

12.00

(D:143)

Mutfak Hizmetleri. Uygulaması II

 

Arş. Gör. Dr. Merve ONUR

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

14.02.2024

ÇARŞAMBA

 

 

 

16.00

Sağlık Tedbirleri ve İlk Yardım

 

Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe Terkuran

 

 

 

 

15.00

(D:143)

 

 

 

 

Gıda Mikrobiyolojisi

 

 

Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe Terkuran

 

 

 

 

 

10.00

(D:143)

 

 

 

 

 

 

Mesleki İng III

 

 

Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe Terkuran

 

 

 

 

11.00

(D:143)

 

 

 

Deneysel Pişirme Yön.

 

Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe Terkuran

 

 

 

 

 

13.00

(D:143)

Genel Ekonomi

 

Doç. Dr. Nermin Bahşi

 

 

 

12.00

(D:143)

Mesleki İng I

 

Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe Terkuran

 

 

 

 

09.00

(D:143)

Besin Kimyası

 

Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe Terkuran

 

 

 

 

 

14.00

(D:143)

Endüstriyel Mutfak ve Toplu Beslenme

 

Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe Terkuran

 

 

 

 

 

 

 

15.02.2024

PERŞEMBE

 

 

14.00

(D:143)

 

 

Dijital Okur Yazarlık

 

Doç. Dr. Önder Yayla

 

 

16.00

(D:143)

 

Yönetim Ve Organizasyon

 

Doç. Dr. Önder Yayla

 

 

 

12.00

(D:143)

 

 

Meslek Etiği

 

Doç. Dr. Önder Yayla

 

 

 

13.00

(D:143)

Bilimsel Araştırma Yöntemleri

 

Doç. Dr. Önder Yayla

 

 

15.00

(D:143)

 

 

İngilizce I

 

Doç. Dr. Önder Yayla

 

 

 

 

 

 

 

 

11.00

(D:143)

 

Gıda Coğrafyası

 

Doç. Dr. Önder Yayla

 

 

 

10.00

(D:143)

Vejetaryen ve Diyet Mutfağı

 

 

Ergin FİDAN

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

09.00

(D:143)

 

Birey ve Lezzet

 

Doç. Dr. Önder Yayla

 

 

 

 

 

16.02.2024

CUMA

 

 

 

 

 

13.00

(D:143)

 

 

Turizme Giriş

 

Dr. Öğr. Üyesi Meral Üzülmez

 

 

09.00

(D:143)

 

Gastronomi Turizmi

 

Dr. Öğr. Üyesi Meral Üzülmez

 

 

16.00

(D:143)

 

 

 

 

 

 

Turizm Pazarlaması

 

Dr. Öğr. Üyesi Meral Üzülmez

 

14.00

(D:143)

 

 

 

 

 

 

 

Miksoloji

 

Doç. Dr. Önder Yayla

10.00

(D:143)

Genel Muhasebe

 

Öğr. Gör. Sultan EROL AYGÜN

12.00

(D:143)

Yiyecek İçecek Yönetimi

 

Dr. Öğr.

Üyesi Meral Üzülmez

 

 

 

 

 

15.00

(D:143)

Gastronomi Sosyolojisi

 

 

Dr. Öğr. Üyesi Meral Üzülmez

 

 

 

11.00

(D:143)

 

Gastronomi Tarihi

 

Dr. Öğr. Üyesi Meral Üzülmez

 

 

 

 

 

 

 

 

2 Şubat 2024