Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu / Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu

T. C.

OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU 2023 ÖZEL YETENEK SINAVI SONUÇLARI

2-6 EKİM TARİHİNDE KESİN KAYIT YAPTIRACAK ASİL ERKEK LİSTE İÇİN TIKLAYINIZ.

2-6 EKİM TARİHİNDE KESİN KAYIT YAPTIRACAK ASİL KADIN LİSTE İÇİN TIKLAYINIZ.

2-6 EKİM TARİHİNDE KESİN KAYIT YAPTIRACAK ASİL ULUSLARARASI ÖĞRENCİ LİSTE İÇİN TIKLAYINIZ.

Not: Boş kalan Milli, Şehit ve Gazi Yakını ve Engelli Kontenjanları Kadın ve Erkek adayların kontenjanlarına aktarılmıştır.

T. C.

OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU 2023 ÖZEL YETENEK SINAVI KESİN KAYIT DUYURUSU

KAYIT İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR

1. TYT Sonuç Belgesi.

2. Lise diploması aslı veya yeni tarihli mezuniyet belgesi aslı ve fotokopisi.

3. Son altı (6) ay içerisinde çekilmiş 4,5x6,0 cm boyutunda vesikalık fotoğraf (6 adet)

4. Fotoğraflı Nüfus Cüzdanı/Türkiye Cumhuriyeti Kimlik belgesi aslı ve fotokopisi.

5.Tam teşekküllü devletüniversite veya özel hastanelerden alınmış “Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokuluna kayıt yaptırmasında sakınca yoktur” ibaresi olan Sağlık Kurulu Raporu.

6. Engelli adayların sağlık raporları.

7. Milli Sporcuların, Milli Sporcu Belgesinin ilgili federasyondan ıslak imzalı aslı ve fotokopisi

8. Askerlik çağına gelmiş adaylar için durumlarını gösterir belge.

9. Şehit/Gazi yakınları için Aile Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünden alacakları onaylı belge

NOT: Tüm adayların kayda gelirken istenilen evrakları hazır bulundurmaları gerekmektedir. Giriş şartlarını taşımadıkları halde yanlış bilgi vererek, asılsız belge veya belgeler ile kaydını yaptırmış olanların bu durumları, eğitim–öğretim süresi içerisinde ne zaman tespit edilirse edilsin, okul ile ilişikleri derhal kesilir ve haklarında kanuni işlem yapılır.

Asil adayların kesin kayıtları 2-6 Ekİm 2023 08:00-17:00 saatleri arasında Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı'nda yapılacaktır.

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi 80000 Fakıuşağı / OSMANİYE
besyo@osmaniye.edu.tr