OKÜ Bilim ve Akıl Oyunları Kulübünden Akıl Oyunları Etkinliği
- Üniversitemiz
- Haberler
- OKÜ Bilim ve Akıl Oyunları Kulübünden Akıl O...
Ekleme Tarihi :20.12.2022 09:05
Güncelleme Tarihi: 20.12.2022 09:05
Görüntüleme Sayısı :1503
Üniversitemiz öğrenci kulüplerinden Bilim ve Akıl Oyunları Kulübü, Hatay’ın Erzin ilçesinde Hürriyet Ortaokulu'nda bir dizi etkinlik düzenledi. Erzin Hürriyet Ortaokulu'nda gerçekleşen etkinlikte, üniversitemiz Bilim ve Akıl Oyunları Kulübü Danışman, başkan ve üyeleri tanıttıkları oyunları öğrencilerle birlikte oynadılar.
Koridor, Pentago, Mangala, Abalone gibi iki oyuncuyla oynanan oyunların yanı sıra altı oyuncuyla oynanan SET ve 7'den 70'e herkesin kolaylıkla çözebileceği Sudoku ve Kakuro oyunlarının kuralları, oynanış biçimleri, düşünce basamakları, stratejik noktaları ve taktikleri öğrencilere aktarıldı.
Hürriyet Ortaokulu öğrencilerinin dikkatle dinlediği sunumda ayrıca cep telefonu ve mobil cihazları kullanırken dikkat edilmesi gereken noktalar, aşırı kullanımların yol açabileceği fiziksel rahatsızlıklar konusunda öğrenciler uyarıldı.
Tanıtılan ve oynanan oyunların materyalleri kulüp tarafından Erzin Hürriyet Ortaokulu'na hediye edildi.
İç Kontrol
İç Kontrol Nedir İç Kontrol Amacı İç Kontrol Çalışmalarımız Risk Faaliyet FormlarıFaaliyet Raporları
Birim Faaliyet RaporlarıKalite
Birim Kalite Komisyonumuz İş Akış Şemaları Kamu Hizmet Envanteri Kamu Hizmet Standartları Süreç Kartları Formlar/Dilekçeler Risk Faaliyet Değerlendirme Tablosu Görev Tanımları Hizmet Envarteri Görev Devri FormuKISMI ZAMANLI ÖĞRENCI
Kısmi Zamanlı ÖğrenciKulüpler
OKÜ Öğrenci Kulüpleri
Sitemizde, 6698 sayılı kanun kapsamında kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Çerezler hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.
