
ÖĞRENCİLERİMİZE ORYANTASYON PROGRAMI YAPILDI
- Üniversitemiz
- Haberler
- ÖĞRENCİLERİMİZE ORYANTASYON PROGRAMI YAPILDI

Ekleme Tarihi :02.10.2025 12:57
Güncelleme Tarihi: 02.10.2025 10:20
Görüntüleme Sayısı :17
02.10.2025 tarihinde OMYO Konfeksiyon Atölyesinde Bölüm Başkanı Doç. Dr. Halil ÖZDEMİR tarafından bölümümüze yeni katılan öğrencilerimiz için Üniversitemizi, Meslek Yüksekokulumuzu ve Bölümümüzü tanıtan bir sunum yapıldı. Bölüm öğretim elemanlarından Öğr. Gör. Gülnur ÖZDEMİR ve Öğr. Gör. Osman GÖK'ün katkıları ile öğrencilerimize bilgiler ve tavsiyeler verilmiştir. Yeni eğitim-öğretim yılının bütün öğrenciler ve akademik camia için başarılı geçmesini, hayırlı olmasını dileriz.
Oryanyasyon sunumuna likten ulaşabilirsiniz.
PROGRAMLAR
TEKSTİL TEKNOLOJİSİÖĞRENCİ
ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ (OBS) BOLOGNA BİLGİ SİSTEMİ AKADEMİK TAKVİM AKADEMİK GÖRÜŞME GÜN VE SAATLERİ DANIŞMANLAR DERS PROGRAMLARI DERS LİSTESİ DERS İÇERİKLERİ ÇİFT ANADAL PROGRAMI YAN DAL PROGRAMI STAJ BİLGİ SİSTEMİ BURS VE KREDİ YATAY VE DİKEY GEÇİŞ KISMİ ZAMANLI ÖĞRENCİ OKÜ ÖĞRENCİ KONSEYİ OKÜ MEMNUNİYET ANKETİ MEZUN BİLGİ SİSTEMİ VE MEZUN GÖRÜŞLERİ LABORATUVAR
Sitemizde, 6698 sayılı kanun kapsamında kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Çerezler hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.