OKÜ’lüler Erozyonla Mücadele İçin Koştu
Ekleme Tarihi :24.10.2025 13:44 Güncelleme Tarihi: 01.12.2025 10:50 Görüntüleme Sayısı :10

 

Üniversitemiz Genç TEMA Kulübü tarafından çevre bilincini artırmak ve erozyonla mücadeleye dikkat çekmek amacıyla “Erozyonla Mücadele İçin Koşuyoruz” temalı maraton koşusu düzenlendi.

24 Ekim 2025 Cuma günü OKÜ Yürüyüş Yolu’nda gerçekleştirilen etkinlikte, üniversite öğrencileri doğa için bir araya geldi. Çevre farkındalığını spora dönüştüren maratonda katılımcılar, “Erozyonla mücadele için koşuyoruz” sloganıyla parkuru tamamladı.

Kadın ve erkek kategorilerinde gerçekleştirilen yarışmada dereceye giren sporculara ödülleri takdim edildi. Öğrenciler tarafından büyük ilgi gören etkinlik, çevre dostu faaliyetlerin artırılması yönünde güçlü bir mesaj verdi.

Formlar ve Belgeler
Formlar

Anket
Anket

Kulüpler Faaliyet Alanı
Faaliyet Alanı
e-OKÜ Öğretim Üyeleri Mezunlar Ne Nerede? OKÜ RadyoOKÜ Radyo İletişim English Aday Öğrenci Koyu Tema