Üniversitemiz Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü editörlüğünde Kapadokya'nın köklü tarihinden ve zengin kültürel mirasından beslenerek bilimsel üretime katkı sunmayı amaçlayan "Kapadokya Gastronomi, Gıda ve Turizm Çalışmaları Dergisi" bu yıl yayın hayatına başlamıştır.
Dijital, açık erişimli, uluslararası hakemli ve yılda iki kez (Haziran -Aralık) yayımlanan bilimsel dergimiz, DergiPark platformu üzerinden yayınlanmakta ve makale başvuruları bu sistem aracılığıyla alınmaktadır. Detaylı bilgiye https://dergipark.org.tr/tr/pub/capgfts linki üzerinden ulaşılabilen dergimizin Üniversitenizde makale başvuru duyurusunun yapılması hususunu arz ederiz.
22.05.2025 Görüntülenme Sayısı: 40