Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi / Makine Mühendisliği Bölümü

T.C. Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Makine Mühendisliği Ana Bilim Dalı, 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı BAHAR dönemi Yüksek Lisans ve Doktora giriş bilim sınavı aşağıda belirtilen tarihte çevrimiçi olarak yapılacaktır.

Tarih               : 2 Şubat 2022

Saat                 : 10:00-12:00

Sınav Şekli       : Çevrimiçi

Notlar:

1. Çevrimiçi sınav için aşağıdaki bağlantıdan Microsoft Teams uygulamasının bilgisayara indirilmesi ve kurulması gerekmektedir.
    (https://www.microsoft.com/tr-tr/microsoft-teams/download-app)
  2. Sınava girmeye hak kazanan kişilerin başvuru esnasında bildirmiş oldukları e-posta adreslerine Microsoft Teams ortamındaki toplantıya giriş ve çevrimiçi sınav için iki ayrı bağlantı gönderilecektir.
  3. Teams ortamındaki toplantı için gönderilen bağlantı açılarak saat 10:00’da toplantıya katılım sağlanacaktır.
  4. Toplantının ilk 30 dakikasında sınava katılanların kimlik bilgileri doğrulanacaktır.
  5. Daha sonra çevrimiçi sınav için gönderilen bağlantı açılacak ve sınav saat 10:30’da başlayacaktır. Sınav süresince bilgisayar kamerası açık tutulacaktır.
  6. Açılan formda önce yüksek lisans/doktora yapmak istenilen bilim dalları, tercih sırasına göre yazılacaktır (en fazla üç adet).
  7. Daha sonra çoktan seçmeli toplam 10 adet soru cevaplandırılacaktır.
  8. Sınava girmeyenler değerlendirmeye alınmayacaktır.

Karacaoğlan Yerleşkesi Fakıuşağı Mah. Merkez/OSMANİYE
makinemuh@osmaniye.edu.tr