Sanko Üniversitesi Rektöründen Üniversitemize Ziyaret

Sanko Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun’u ziyaret etti.

Sanko Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun’a geçmiş olsun dileklerini ileterek yaşanılan depremlerde hayatını kaybedenlere başsağlığı, yaralılara da acil şifalar diledi.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Sanko Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı’ya Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Metin Bayram, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Salih Murat Akın ve Genel Sekreter Yusuf Ziya Yıldırım eşlik etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun, " Tüm ülkemizi yasa boğan deprem felaketi dolayısıyla ilimize ve üniversitemize gerçekleştirilen ziyaretleri ve destekleri anlamlı buluyor, bu zor günlerde birlik ve beraberliğin önemli olduğunu düşünüyorum. Ziyaretleri dolayısıyla Sanko Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı’ya ve ekibine teşekkür ediyorum." dedi.

28 Şubat 2023 (Bu haber 752 defa görüntülendi)