Rektörümüzden İlimiz Gazeteciler Cemiyetlerine Ziyaret
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde Kadirli Gazeteciler Cemiyeti, Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti ve Cebelibereket Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti.

İlk olarak Kadirli Gazeteciler Cemiyetini ziyaret eden Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Yüksel Kaya ve Yönetim Kurulu Üyelerinin çalışan gazeteciler gününü kutlayarak, gazetecilerin toplumun bilgi alma hakkı doğrultusunda fedakârca  çalıştıklarını ifade etti.
Kadirli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Muzaffer Yüksel Kaya, Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi'nin akademik çalışma ve başarılarını yakından takip ettiklerini belirtti.

Daha sonra Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret eden Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun, burada Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti 2. Başkanı Muhammed Kırlar ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından karşılandı.

Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun, ziyarette yaptığı konuşmasında tüm basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayarak Gazetecilerin, toplumun vicdanını ayakta tutup, önemli görevler üstlendiğini ifade etti.

Cebelibereket Gazeteciler Cemiyeti’ni de ziyaret eden Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun, burada da Cebelibereket Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Cihangir ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi.
Gazeteciliğin, doğru ve güvenilir  haberleri derleyip  bu haberleri gerekli uygun araçları kullanarak kitlelere ulaştırmak olduğunu ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun, ilimiz ve ülkemiz için emek sarf eden siz değerli gazetecilerin '10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlarım.” dedi.

Ziyaretlerde  Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun'a,  Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Coşkun Özalp ve üniversitemiz Basın Halkla İlişkiler Müdürü Fatma ABLAY  eşlik etti.
10 Ocak 2023 (Bu haber 573 defa görüntülendi)