Düziçi MYO’da Afet Farkındalığı, Deprem Anı ve Tahliye Eğitimi Verildi

Üniversitemiz Düziçi Meslek Yüksekokulu’nda, Osmaniye İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından "Afet Farkındalığı, Deprem Anı ve Tahliye Eğitimleri" verildi.

Eğitime AFAD İl Müdürü Serhat Bulut, Düziçi Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr.Öğr. Üyesi Selim Serhan Yıldız, eğitmenler, akademik personel ve öğrenciler katıldı.

İl Müdürü Serhat Bulut, katılımcılara afet öncesi, esnası ve sonrasında  yapılması gereken çalışmalar ve gönüllülük sistemi hakkında bilgi verirken, Eğitmen Ferat Er ise deprem anı ve tahliye eğitimlerini uygulamalı olarak anlattı.

Program sonunda Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr.Öğr. Üyesi Selim Serhan Yıldız tarafından, İl Müdürü Serhat Bulut ve eğitmenlere teşekkür belgesi takdim edildi.

19 Aralık 2022 (Bu haber 636 defa görüntülendi)