Rektörümüz, İİBF 2022 Yılı Akademik Kurul Toplantısı’na Katıldı

Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) 2022-2023 öğretim  yılı Akademik Kurul Toplantısı, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Amfisi’nde yapıldı.

Yapılan toplantı saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’mızın okunması ile başladı.

Akademik Kurul Toplantısına, üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Coşkun Özalp, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selim Coşkun,  Dekan Yardımcıları ile İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğretim elemanları katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selim Coşkun yaptı.  2022-2023 Akademik yılını değerlendiren İİBF Dekanı Prof. Dr. Selim Coşkun konuşmasında fakültenin tarihçesi hakkında bilgi vererek akademik ve idari yapılanmadan bahsetti.

Daha sonra üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun bir konuşma gerçekleştirdi. Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun, “Hepimizin çalıştığı alanlarda dış kaynak bulunuyor. O nedenle proje kapasitemizi realize etmemiz lazım. Özellikle dış kaynak projelerine eğilmemiz gerekiyor. Bu anlamda üniversite yönetimi olarak  üzerimize ne düşüyorsa biz bunu yapmaya her zaman hazırız. Genç, dinamik, gelişmiş birçok arkadaşımız var. Burada hissedilir bir biçimde proje sayısını artırmamız gerekiyor. Üniversite olarak ulusal anlamda iyi durumdayız. Bunu daha iyi noktalara hep birlikte taşıyacağız.” dedi.

Akademisyenlerin eğitim-öğretimle ilgili karşılaştığı  sorunlara ilişkin görüş ve öneriler ile toplantıya devam edildi.

8 Aralık 2022 (Bu haber 592 defa görüntülendi)