Rektörümüz Cumhuriyetimizin Kuruluşunun 99. Yıl Dönümü Onuruna Düzenlenen Resepsiyona Katıldı

Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun, Cumhuriyetimizin  kuruluşunun 99. Yıl dönümü onuruna Osmaniye Valiliği tarafından düzenlenen resepsiyona katıldı.

Osmaniye Valiliği tarafından Cumhuriyetimizin kuruluşunun 99. Yıl dönümü onuruna resepsiyon düzenlendi. Vali Dr. Erdinç Yılmaz ve eşi Eşi Doç. Dr. Şenay Yılmaz Hanımefendinin ev sahipliğinde Polisevinde düzenlenen Cumhuriyet Resepsiyonuna, Garnizon Komutanı Topçu Albay Hakan Kocabaş, Belediye Başkanı Kadir Kara, Cumhuriyet Başsavcısı Uygur Kaan Arısoy, üniversitemiz  Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, Baro Başkanı Mehmet Karakoç, Vali Yardımcıları Dr. Ömer Faruk Günay ve Adem Yılmaz, Vali Yardımcısı Vekili Uğur Muzaffer Çam, İlçe Kaymakamları, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Can Altundarak,  İl Emniyet Müdürü Ahmet Selçuk Okumuş, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Ali Gizlice, kamu kurum ve kuruluşları il müdürleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, Şehitlerimizin Aileleri, Gazilerimiz ve Aileleri katıldı.

Resepsiyona katılan davetlileri karşılayan Vali Dr. Erdinç Yılmaz ve eşi Doç. Dr. Şenay Yılmaz Hanımefendi daha sonra konuklarla sohbet ettiler.  Osmaniye Musiki Derneği Belediyesi Korosu, seslendirdikleri şarkılarla Resepsiyona renk kattılar.

Resepsiyonda konuşan Vali Dr. Erdinç Yılmaz, "Bugün Cumhuriyetimizin kuruluşunun 99. yılını kutlamanın gururunu ve heyecanını yaşıyoruz. Bu gururu Osmaniyeli hemşehrilerimle yaşamak bir başka güzel. Muhteşem bir coşku vardı bugün ve coşku hala devam ediyor. Bu mutluluğumuza, bu sevincimize, bu coşkumuza sizler katıldığınız için daha bir anlamlı. Cumhuriyetimizin 100. yılına bir yıl kala diyorum ki Osmaniye'm 100. yıla hazır. Şehitler Diyarı boşuna olmamış; duygusu güçlü, vatan sevgisi çok yüce. Bizler, sizlerle beraber olmaktan gerçekten mutluyuz. Allah hepinizden razı olsun. Cumhuriyetimizin 99. yılı kutlu olsun, Ne Mutlu Türküm diyene!"dedi.

30 Ekim 2022 (Bu haber 464 defa görüntülendi)