Rektörümüzden Bahçe Kaymakamlığına ve Bahçe Belediye Başkanlığına Ziyaret

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, Bahçe Kaymakamı Aziz Kayabaşı ve Bahçe Belediye Başkanı İbrahim Baz’ı ziyaret etti.

Bahçe Kaymakamı Aziz Kayabaşı ve Bahçe Belediye Başkanı İbrahim Baz’ı makamlarında ziyaret eden Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun, üniversitemiz Bahçe Meslek Yüksekokuluna desteklerinden dolayı kendilerine teşekkür etti.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Bahçe Kaymakamı Aziz Kayabaşı ve  Bahçe Belediye Başkanı İbrahim Baz ise Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun'a nazik ziyaretleri dolayısıyla teşekkür etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun, daha sonra üniversitemiz Bahçe Meslek Yüksekokulu’na ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyaret sırasında 2022-2023 eğitim–öğretim yılına yönelik yapılan çalışmaları, Bahçe Meslek Yüksekokulunun derslik, atölye, laboratuvar, yemekhane ve diğer tesislerini yerinde inceledi.

22 Eylül 2022 (Bu haber 677 defa görüntülendi)