Üniversitemiz, EAIE Tarafından Barselona’da Düzenlenen Yükseköğretim Fuarında

Avrupa Uluslararası Eğitim Birliği (EAIE) tarafından her yıl farklı bir Avrupa kentinde düzenlenen Yükseköğretim Fuarı bu yıl 13-16 Eylül 2022 tarihleri arasında Barselona’da gerçekleştiriliyor.

Söz konusu fuara üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun’un yanı sıra Dış İlişkiler Biriminden sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Coşkun Özalp ile Dış İlişkiler Kurum Koordinatörü ve Rektör Danışmanı Doç. Dr. Ceyhun Yükselir katıldı.

Uluslararası eğitim temalı konferans ve fuar etkinlikleri kapsamında, üniversitemiz Dış İlişkiler Kurum Koordinatörü ve Rektör Danışmanı Doç. Dr. Ceyhun Yükselir üniversitemizin mevcut ortaklarına ait stantları ziyaret ederek katılımcılarla yükseköğretimde uluslararası iş birliğinin gelişimi ve yeni ortaklıkların kurulması konusunda görüş alışverişinde bulundu. Hâlihazırdaki iş birliğini daha ileri bir noktaya taşıyabilmek için yeni ortaklıkların kurulmasının önemine dikkat çeken üniversitemiz Dış İlişkiler Biriminden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Coşkun Özalp, katılımcıları üniversitemizin bu yöndeki motivasyonu ve potansiyeli hakkında bilgilendirdi.

Üniversitemizin uluslararasılaşma vizyonunu gerçekleştirebilmesi için bu gibi etkinliklere en üst düzeyde katılımının önemine dikkat çeken üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, görüşmelerin üniversitemiz adına oldukça verimli geçtiğini belirterek üniversitemize gösterdikleri ilgi için katılımcılara teşekkürlerini iletti.

14 Eylül 2022 (Bu haber 749 defa görüntülendi)